Peru polisi ‘benzeri görülmemiş’ operasyonu duyurdu: 300 şüpheliyi gözaltına aldık

Peru polisi ‘benzeri görülmemiş’ operasyonu duyurdu: 300 şüpheliyi gözaltına aldık

Peru polisi, ülke genelinde uluslararası bir suç örgütüne yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlediklerini duyurdu. Örgütün gasp, adam kaçırma ve soygun gibi birçok suça karıştığı ve 300 şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Güney Amerika ülkesi Peru'da, uluslararası bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 300 şüpheli gözaltına alındı.

‘BÜYÜK BİR AĞI ÇÖKERTTİK’

Geniş çaplı operasyona ilişkin açıklamada, ülke tarihinde "benzeri görülmemiş" bir operasyonun icra edildiği vurgulanarak, büyük bir suç örgütü ağının çökertildiği belirtildi.

Savcılıktan yapılan açıklamada ise gözaltına alınanlar arasında çete elebaşlarının da bulunduğu ve soruşturmanın kapsamının genişletileceği duyuruldu. Güvenlik güçlerinin operasyonuna özel ekiplerinde katıldığı bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN