Rus ordusundan Odesa’ya hava saldırısı: Üç kişi öldü, 27 kişi yaralandı

Rus ordusundan Odesa’ya hava saldırısı: Üç kişi öldü, 27 kişi yaralandı

Ukrayna’yı işgal eden Rus ordusunun Odessa bölgesine gerçekleştirdiği saldırı sonucunda üç kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Ukrayna Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Rus ordusu gece saatlerinde seyir füzeleri, İskender balistik füzeleri ve İran yapımı Shahed-136/131 insansız hava araçlarıyla Harkov ve Odesa’yı hedef aldı.

HAVA SAVUNMA SİSTEMİ DEVREDE

Hava savunma sistemleri iki seyir füzesiyle 20 insansız hava aracını düşürdü. İmha edilen araç parçaları Odesa’da bir apartmana isabet ederken, üç sivil hayatını kaybetti, hamile bir kadın ve iki çocuk dahil olmak üzere 27 kişi yaralandı.

yeni-proje.jpg

Poltava bölgesine gerçekleştiren saldırıda ise Myrhorod askeri havaalanı vurulurken, altyapı ve teçhizatta hasar meydana geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN