Rusya Ukrayna'daki köye füze saldırısı düzenledi: Ölü ve yaralılar var

Rusya Ukrayna'daki köye füze saldırısı düzenledi: Ölü ve yaralılar var

Rusya, Ukrayna'ya yine füze saldırısı düzenledi. Ukraynalı yetkililer, Rusya’nın saldırısında en az 2 kişinin öldüğünü 5 kişinin de yaralandığını duyurdu. Son 24 saatte 69 saldırının düzenlendiği kaydedildi

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, saldırının ardından Hoholeve köyündeki bir yağ değirmeninde patlama geldiğini söyledi.

Ukraynalı yetkililer ayrıca Rusya’nın Herson’a da gece saatlerinde hava saldırısı düzenlediğini ve 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İki kişinin de yaralandığı saldırılarda bazı binalarda hasar meydana geldiği kaydedildi.

1 GÜNDE 69 SALDIRI

Ukrayna Herson Bölgesi Askeri İdare Başkanı Aleksandr Prokudin, son 24 saatte 69 saldırı düzenlendiğini ifade etti.

Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığı, Bryansk bölgesinin batısında gece saatlerinde 2 dronun hava savunma sistemleri tarafından imha edildiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN