Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü

Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü

Rusya St. Petersburg'ta bir yolcu otobüsü, nehre düştü. Kaza sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti.

Rus haber ajansı Tass'ın bildirdiğine göre, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde kent merkezinde seyir halindeki bir otobüs, Moyka Nehri'ne düştü. Yaşanan trajik olayla ilgili Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, kazada 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü - 1

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ise kaza yerine sevk edilen arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ve otobüsün nehirden çıkarıldığını duyurdu. Kazanın ardından Rusya İçişleri Bakanlığı da bir açıklama yaparak, soruşturmanın başlatıldığını ve kazanın nedeninin araştırıldığını belirtti. Ayrıca, otobüs şoförünün trafik ve araç kullanım kurallarını ihlal ettiği şüphesiyle gözaltına alındığı ifade edildi.

St. Petersburg Ulaştırma Komitesi'nin de, nehire düşen otobüsün ait olduğu yolcu taşımacılık şirketini denetlemeye başladığı aktarıldı. Olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği belirtilirken, yetkililerin soruşturma kapsamında gerekli adımları atmaya devam edeceği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN