Sidney'de dövüş sanatları eğitmeni cinayet iddiasıyla tutuklandı

Sidney'de dövüş sanatları eğitmeni cinayet iddiasıyla tutuklandı

Avustralya'nın Sidney şehrinde 3 ceset bulundu. Dövüş sanatları eğitmeni Taekwondo merkezinde bir çocuk ve kadının ölü bulunmasının ardından şehirde yaşayan Güney Koreli bir aileyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

Avustralya polisi yaptığı açıklamada, Sidney'deki dövüş sanatları eğitmeninin, Taekwondo merkezinde bir çocuk ve kadının ölü bulunmasının ardından şehirde yaşayan Güney Koreli bir aileyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Reuters’ta yer alan habere göre Dedektif Başkomiser Daniel Doherty bir basın toplantısında polisin Salı gecesi geç saatlerde hastanede 49 yaşındaki eğitmenin tutukladığını söyledi.

Polis koruması altında olan ve üç cinayetle suçlanması beklenen eğitmenin ayrı bir polis açıklamasına göre göğsünde, kollarında ve karnında görülen bıçak yaraları nedeniyle tedavi altına alındığı belirtildi.

Polis, onun Pazartesi gece yarısından hemen önce Sidney'in kuzeybatısındaki Westmead Hastanesi'ne geldiğini ve ardından memurlara bir süpermarketin otoparkında saldırıya uğradığını söylediğini söyledi.

POLİS CESETLERİ BULDU

Salı sabahı adamın saldırısını araştıran polis, şehrin kuzeybatısındaki Baulkham Hills banliyösünde çok sayıda ölümcül bıçak yarası bulunan 39 yaşındaki bir adamın cesedini buldu. İki saat sonra polis, Kuzey Parramatta'nın yakın banliyösündeki bir dövüş sanatları merkezinde 41 yaşında bir kadın ve yedi yaşında bir erkek çocuğunun cesetlerini buldu.

Polis, üç kişilik ailenin aslen Güney Koreli olduğunu ve Baulkham Tepeleri'nde yaşadığını tahmin ediyor. Polis ülkenin yerel konsolosluğuyla temasa geçti.

Polis, soruşturmanın nedeni hakkında konuşmak için henüz çok erken olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN