Sosyal medyada korkunç olay! Silahla oynarken başından vurdu: Kendi ölümünü böyle kaydetti

Sosyal medyada korkunç olay! Elinde bulunan silahla oynarken başından vurdu! Kendi ölümünü anbean böyle kaydetti...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki rapçi Rylo Huncho, trajik bir kazada yaşamını yitirdi. Sosyal medyada paylaştığı bir videoda, elindeki silahla oyun oynarken kazara kendisini vurdu. Olay anında başından yaralanan genç rapçinin, hayatını kaybettiği bildirildi.

TRAJİK ANLAR SOSYAL MEDYADA YAŞANDI

Rylo Huncho, Instagram'da yayınladığı videoda, elindeki silahla şaka yaparken takipçilerine bu anları gösterdi. Videoda silahın emniyetini kapatıp kafasına doğrultan rapçi, silah sesiyle birlikte yere yığıldı ve kamera o anda yere düştü. Bu trajik anlar, birçok takipçisinin gözleri önünde gerçekleşti.

POLİS OLAYI DOĞRULADI

Olayın ardından polis, 17 yaşındaki rapçinin Suffolk'taki evinde ölü bulunduğunu doğruladı. Polis yetkilileri, genç rapçinin başından kazara kendi kendine ateş ederek yaralandığını ve bu nedenle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN