Sürreal görüşme! Askeri heyetlerin görüntüleri gündem oldu

Sürreal görüşme! Askeri heyetlerin görüntüleri gündem oldu

Tüm dünyada koronavirüsle mücadele sürerken, Çin ve Nepal askeri heyetlerinin, iki ülkeyi birbirine bağlayan köprü üzerine koruyucu kıyafetlerle, sosyal mesafeli gerçekleştirdiği görüşme gündem oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının üçüncü dalgası tüm dünyaya yayılırken, Çinli ve Nepalli yetkililerin görüşmesine ilişkin fotoğrafları oldukça dikkat çekti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Perşembe günü, Nepal ve Çin askeri heyetleri, Nepal ile Çin'i birbirine bağlayan Rasuwa'daki Miteri Köprüsü'nde görüştü. Yetkililer, Nepal'in Kovid-19'a karşı alacağı sınır hareketi önlemlerine odaklandı.

KORUYUCU KIYAFETLER DİKKAT ÇEKTİ

Nepal'de gazetecilik yapan Anil Giri, sosyal medya hesabından görüşmenin nasıl gerçekleştiğine ilişkin fotoğrafları paylaştı. Yetkililerin giydikleri koruyucu kıyafetler ve aralarındaki sosyal mesafe ise şaşırtıcı bulundu.

 

 

Öte yandan sosyal medyada askeri heyetlerin görüşmesi sürreal olarak yorumlandı.

Görüşmede, Çin tarafının Nepal'de devam eden geçiş ve devam eden çalışmalarla ilgili endişelerini dile getirdiğini söyledi. Çin tarafına yapılan ve yapılmakta olan işler hakkında bilgi verdiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN