Karın ağrısı şikayetiyle defalarca hastaneye gitmişti... Tatlıyı 'kaşıkla' yemiş

Karın ağrısı şikayetiyle defalarca hastaneye gitmişti... Tatlıyı 'kaşıkla' yemiş

Rusya'da yaşayan ismi açıklanmayan bir hastanın defalarca mide ağrısından şikayet etmesi ve sonunda tedaviye götürülmesi üzerine doktorlar tuhaf bir olayla karşılaştı. Hastanın midesinde 20 cm uzunluğunda metal bir kaşık olduğu görüldü. Doktorlar yaptığı operasyonla kaşığı hastanın midesinden çıkardı. Bu durum medyada gündem olunca kullanıcılar 'tatlıyı kaşıkla yemiş' diyerek olayı tiye aldı.

Rusya'da ismi açıklanmayan bir kadın hasta geçmeyen karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. MYNET'ten Seray Üstün'ün haberine göre, Rusya'daki Vologda Devlet Bölge Klinik Hastanesi'nde hastaya tıbbi müdahale yapıldı ve personel, ağrısının nedenini bulmaya çalışmak için bir dizi röntgen çekti.

yeni-proje-5.jpg

'YEMEK BORUSU YOLUYLA MİDEDEN ÇIKARILDI'

Röntgen sonuçlarında hastanın midesine saplanan 20 cm uzunluğunda bir metal kaşık tespit edildi. Vakanın kendileri için de şaşkınlık verici olduğunu dile getiren Doktor Dmitry Vankov, "Kaşık özel bir halka ile yakalandı ve yemek borusu yoluyla mideden çıkarıldı" ifadelerini kullandı.

1

HASTANEYE YATMASI 'GEREKSİZ' BULUNDU

Vankov ayrıca, kızın sağlık durumunun iyi olması ve işlemin ardından derhal eve taburcu edilmesi nedeniyle ek ameliyat ve hastaneye kaldırılmanın gereksiz olduğunu da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN