"TikTok" Cannes Film Festivali’ne sponsor oldu

"TikTok" Cannes Film Festivali’ne sponsor oldu

Son zamanların en popüler uygulaması TikTok, Cannes Film Festivali'nin resmi sponsoru olduğunu açıkladı.

Son zamanların en popüler ve en çok konuşulan uygulaması TikTok, Cannes Film Festivali'nin resmi sponsoru oldu. Bir dönem kırmızı halıda selfie çekilmesi yasaklayan Cannes Film Festivali'nin bu hamlesi dikkat çekti.

Cannes, TikTok'un dünyanın dört bir yanından milyarlarca kişiyi barındıran güçlü kullanıcı tabanından yararlanmak istiyor. Festivalin sahne arkası görüntüleri, çeşitli röportajlar ve kırmızı halı görüntüleri TikTok üzerinden yayınlanacak ve uygulamanın kullanıcıları bu içerikleri rahatça izleyebilecekler. Diğer yandan kendisini bir içerik üretme platformu olarak konumlandırmaya çalışan TikTok da Cannes Film Festivali'nin gücünü arkasına alarak itibar artışı sağlayacak.

KISA FİLM YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Beyazperde'nin haberine göre, sponsorluk anlaşmasına bağlı olarak, Çin kökenli Bytedance şirketine ait TikTok, festivalde kısa film yarışması da düzenleyecek. Süresi 30 saniye ile 3 dakika arasında olabilecek TikTok filmleri #TikTokShortFilm adındaki yarışmada bir ön jüri tarafından değerlendirilecek ve daha sonra Cannes'da yönetmen Thierry Frémaux'un katılacağı bir etkinlikte üç ödül dağıtılacak. TikTok, ilk jüriye de daha sonra açıklanacak ünlü bir yönetmenin başkanlık yapacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN