Uçak sert iniş yaptı! 6 kişi yaralandı: İnceleme başlatıldı

Uçak sert iniş yaptı! 6 kişi yaralandı: İnceleme başlatıldı

Yolcu uçağı sert iniş yaptı! 6 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Yolcu uçağında 167 yolcu, 7 mürettebat vardı. İnceleme başlatıldı...

ABD'nin Los Angeles kentinden Hawaii'ye gitmekte olan American Airlines'a ait bir yolcu uçağı, Kahului Havalimanı'na sert bir iniş yaparak 6 kişinin yaralanmasına neden oldu. CNN'in haberine göre, 271 sefer sayılı uçuşta yaşanan olayın sebebi henüz belirlenemedi.

6 KİŞİ YARALANDI

American Airlines binlerce çalışanını işten çıkaracak | Ekonomi Haberleri

Hava yolunda gerçekleşen acil durumda, içinde 167 yolcu ve 7 mürettebat bulunan uçakta 1 yolcu ile 5 uçuş görevlisi yaralandı. Ancak, yaralanan 6 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

American Airlines tarafından yapılan açıklamada, yaşanan olayın ardından uçağın tedbir amaçlı olarak kullanım dışı bırakıldığı belirtildi. Olayın detaylı bir şekilde incelenmesi için çalışmalara başlandı.

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada ise, uçağın sert iniş nedeninin titizlikle inceleneceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN