Ugandalı atlet Benjamin Kiplagat bıçaklanarak öldürüldü

Ugandalı atlet Benjamin Kiplagat bıçaklanarak öldürüldü

Ülkesi Uganda'yı Olimpiyat Oyunları ve Dünya Şampiyonaları'nda temsil eden 34 yaşındaki atlet Benjamin Kiplagat'ın Kenya'da bir arabanın içinde ölü bulundu. Kiplagat'ın göğsünde ve boynunda bıçak yaraları olduğu belirtildi. Kiplagat'ın neden öldürüldüğü ise henüz bilinmiyor.

34 yaşındaki Ugandalı atlet Benjamin Kiplagat'ın Kenya'da Eldoret kasabası yakınlarında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arabanın içinde ölü bulunan Kiplagat'ın göğsünde ve boynunda bıçak yaraları olduğu belirtildi.

Kenya polis yetkililerinden Stephen Okal, yaptığı açıklamada, olaya ilişkin iki şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

CİNAYET SEBEBİ BİLİNMİYOR

Okal, zanlılardan birinin, cinayet aleti olduğu değerlendirilen bıçakla yakalandığını söyledi. Kiplagat'ın neden öldürüldüğü bilinmezken, olaya ilişkin soruşturmalar devam ediyor.

Kiplagat, Uganda'yı çeşitli Olimpiyat Oyunları ve Dünya Şampiyonaları da dahil olmak üzere 3 bin metre engelli koşuda uluslararası alanda temsil etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN