İngiliz Bakan, Ukrayna Başbakanı gibi davranan Rus komedyenlerle 15 dakika görüştü

Ünlü Rus komedi ikilisi Vovan ve Lexus, Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Priti Patel'i kandırdıkları anları YouTube üzerinden yayınladı. Ukrayna Başbakanı Denys Shmyhal gibi davranan komedyenlerin paylaştığı görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlülere yaptıkları telefon şakalarıyla tanınan Rus komedi ikilisi Vovan ve Lexus (Vladimir Kuznetsov ve Aleksei Stolyarov), 15 Mart'ta Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Priti Patel'i 15 dakikalık bir görüşmede kandırmalarının görüntülerini paylaştı.

Ukrayna Başbakanı Denys Shmyhal gibi davranan ikili, savaştan ve artan mülteci krizinden bahsettiler. Paylaşılan videoda, Bayan Patel'in de kendi ofisi gibi görünen bir yerde İngiltere ve Ukrayna bayrağının önünde oturduğu görülüyor.

Daily Mail'in haberine göre; düzenlenmiş gibi görünen konuşmada, ikiliden birinin Patel'i Margaret Thatcher ile karşılaştırdığı görülürken "Umarım Putin'in korkutmaya çalıştığı milliyetçilerimizden korkmazsınız" dediği duyuluyor.

'UMARIM VATANDAŞLARINIZ MİLLİYETÇİLERİMİZDEN KORKMAZ'

Uzun bir aradan sonra Bayan Patel, "Başbakan, bence kesinlikle haklısınız ve eğer izin verirseniz, insanlarımızın Ukrayna vatandaşlarına ev sahipliği yapma konusundaki ilgilerini ifade etmeleri için dün sponsorluk planını başlattık" diyor.

Komedyenin cevabı ise "Hayır, Putin gibi milliyetçi olan insanları kastediyorum. Tüm dünyada çok sayıda Neo-Nazi var diye korkutmaya çalışıyor, umarım Birleşik Krallık vatandaşları onlardan korkmaz" oluyor.

Uzmanlar, görüntülerde İçişleri Bakanı'nın cevaplarının farklı sorularla eşleşip eşleşmediği konusunda tartışıyor.

Güvenlik uzmanları, ikilinin, Batılı izleyicilere yanlış bilgi yayınlamasına izin verdiği için de YouTube'u eleştirdi.

Vovan ve Lexus, daha önce Justin Trudeau ve Elton John da dahil, bilhassa siyasi olmak üzere birçok ünlüye telefon şakası yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir