Ürdün’den Gazze’ye paraşütle tıbbi malzeme gönderildi

Ürdün’den Gazze’ye paraşütle tıbbi malzeme gönderildi

İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye yönelik şiddetli saldırıları devam ederken, Ürdünlü yetkililer, Gazze bulunan Ürdün Sahra Hastanesi'ne paraşütle acil tıbbi malzeme ulaştırıldığını duyurdu.

Ürdün silahlı kuvvetlerinin Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'ne paraşütle acil tıbbi malzeme ulaştırdığı bildirildi.

Ürdün resmi haber ajansı Petra'ya göre, yetkili askeri bir kaynak, tıbbi malzeme yardımının Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne bağlı bir uçak tarafından paraşütlerle atıldığını söyledi.

‘BAE VE KATAR’LA BERABER YAPTIK’

Tıbbi malzeme desteği operasyonunun ikinci kez yapıldığına dikkat çekilen haberde, olayın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar işbirliğinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Haberde, Ürdün Sahra Hastanesi'nin Gazze Şeridi'ne yönelik süren bombardımana rağmen çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Ürdün Kralı 2. Abdullah, 6 Ekim'de, Gazze'deki Ürdün Sahra Hastanesi'ne ilk kez tıbbi malzeme ve ilaç tedariki için silahlı kuvvetlerin başarılı bir operasyon gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN