Yavaş ilerleyen felaket! Deli dana hastalığından sonra zombi geyik uyarısı: İnsanlara sıçrarsa binlerce kişiyi öldürebilir

Yavaş ilerleyen felaket! Deli dana hastalığından sonra zombi geyik uyarısı: İnsanlara sıçrarsa binlerce kişiyi öldürebilir

Dünya gündeminde yer alan felaket yavaş yavaş ilerliyor! Deli dana hastalığı uyarısı üzerine bir de zombi geyik uyarısı geldi. İnsanlara sıçramaması için çalışmalar başladı. İşte o hastalık...

Uzmanlar tarafından hastalık için uyarılar gelmeye başladı. Zombi geyik hastalığı için "Yavaş ilerleyen bir felaket" açıklaması yapıldı. Hastalığın insanlığa yayılması gibi bir durum yaşanmaması için çalışmalar başladı.

VAKALARIN SAYISI ARTIYOR

Bilim insanları tarafından tespit edilen zombi geyik hastalığı krizi giderek büyüyor. Bu hastalığın en büyük riski ise insanlara bulaşma ihtimali. Deli dana hastalığının ardından bir de zombi geyik hastalığı çıktı. Bu hastalık vakalarında salya, uyuşukluk, tökezleme ve boş bakışlar dikkat çekiyor. Hayvanlarda kronik zayıflama olarak ABD'nin Wyoming eyaletinde 800 geyikte tespit edildi. Vaka sayılarında artış olduğu söyleniyor.

62fccbb75c298aaf4bca0266eff7c0c3.jpeg

İNSANLAR HAZIR OLSUN!

Yavaş ilerleyen felaket hakkında hastalığın insanlara yayılmaması için tedbirler alınmaya başlandı. CWD araştırmacısı Dr. Cory Anderson The Guardiana hastalık hakkında açıklamada bulundu.

Deli dana hastalığı salgınını örnek gösteren Anderson, insanlara yayılma ihtimalinin bir gecede nasıl kontrolden çıkabileceğine işaret etti. Zombi geyik hastalığının bu potansiyeli taşdığını bahsederek, insanlara hazır olmasını önerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN