Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı

Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan uçakta 69 yaşındaki bir yolcu aniden rahatsızlanınca ilk müdahaleyi kabin memurları yaptı. Uçak, Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın Boeing 777 tipi yolcu uçağı Singapur seferini yapmak üzere gece saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan havalandı. Uçak, Hindistan Hava Sahası'na gelince uçakta bulunan 69 yaşındaki bir yolcu aniden rahatsızlandı. Yolcuya ilk müdahale kabin memurları yaptı.

Yolcunun bilinç kaybı yaşamasından dolayı uçağın pilotu acil iniş kararı aldı. Bunun üzerine pilot Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. Yolcu uçağı yerel saatle 14.52'de sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçakta rahatsızlanan ve bilinç kaybı yaşayan 69 yaşındaki yolcu ambulans ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. THY uçağı ise bir süre sonra Singapur seferini tamamlamak üzere Kolkata Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN