Yunanistan'da Türk şirketine ait helikopter düştü: Teknik arıza meydana geldi

Yunanistan'da Türk şirketine ait helikopter düştü: Teknik arıza meydana geldi

Yunanistan'ın Paros Adası’ndan Türkiye’ye turist taşıyan bir Türk şirketine ait olduğu belirtilen helikopter teknik bir arıza nedeniyle Sisam Adası’nda düştüğü öğrenildi. Pilotun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Türkiye’den Yunanistan'ın Paros Adası’na turist taşıyan helikopter, Türkiye’ye dönüş sırasında teknik arıza nedeniyle Sisam Adası’nda düştü. Türk şirketine ait helikopterin pilotunun sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN