Zelenskiy'nin danışmanı Mikail Podoliak, zehirlenme iddialarını reddetti

Zelenskiy'nin danışmanı Mikail Podoliak, zehirlenme iddialarını reddetti

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin danışmanı Mikail Podoliak Ukraynalı müzakereciler ve Roman Abramoviç'in ay başında gerçekleştirilen Kiev'deki toplantı sonrasında şüpheli zehirlenme belirtileri gösterdiği yönündeki haberleri "spekülasyon" olarak değerlendirdi.

Wall Street Journal’da yer alan bir haberde Rus oligark ve iki müzakerecide Mart ayı başındaki toplantıdan bu yana kırmızı göz, sürekli ve ağrılı göz yaşı dökme, yüzde ve ellerde soyulma görüldüğü iddia edilmişti. Söz konusu müzakerecilerin her zamanki gibi işine devam ettiğini söyleyen Podoliak, iddiaların spekülasyon olduğunu dile getirdi.

BBC'ye konuşan Abramoviç'e yakın olduğu ileri sürülen bir kaynak da Rus oligarkın zehirlenme belirtileri gösterdiğini, şimdi tamamen iyileştiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN