1 milyon 62 bine 7 kişilik SUV! Geniş aileler sakın kaçırmasın! Hem de 110 beygir gücünde…

1 milyon 62 bine 7 kişilik SUV! Geniş aileler sakın kaçırmasın! Hem de 110 beygir gücünde…

Araç piyasasında birçok farklı model ve marka yer alırken bu 7 kişilik SUV model araca kimse hayır diyemeyecek. Geniş ailelerin tercihi bu araçtan ya ne olacak. Uygun fiyat yüksek performans istiyorsanız mutlaka bir şans vermeniz gerekiyor. İşte Dacia Jogger fiyat listesi…

Sektörde birçok farklı model ve marka araç bulunurken Dacia Jogger Türkiye pazarında 1 milyon 62 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Piyasadaki en uygun fiyatlı 7 kişilik SUV model araçlardan biri olarak karşımıza çıkan bu model 110 beygir güç üretebilen benzinli motoru ve manuel şanzıman desteği ile hem güçlü hem de ekonomik bir sürüş deneyimi sağlamaktadır. Geniş ve Ferah iç mekan tasarımı büyük ailelere uygun olmakla birlikte 7 kişilik oturma kapasitesi en dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Hem rahat hem de ergonomik bir seyahat imkanı sunan Dacia Jogger, fiyat listesi belli oldu. İşte Dacia Jogger fiyat listesi…

DACİA JOGGER FİYAT LİSTESİ

Dacia Jogger, 110 beygir güç üretebilen benzinli motoruyla hem şehir içerisinde hem de uzun yolculuklarda yeterli bir performans sağlamaktadır. Motorun sağladığı güç aracın hızlanma ve yol tutuş özelliklerini desteklerken manuel şanzıman ile sürücülere tam kontrol imkanı sunuluyor. Dacia Jogger, hem dinamik hem de yakıt açısından verimli bir araç olarak görülmektedir.

1 milyon 62 bin TL'lik başlangıç fiyatı ile segmentinde en rekabetçi modeller arasında yer alan Dacia Jogger, bütçe dostu bir aile aracı olarak dikkat çekiyor. Tam bir fiyat performans ürünü olarak görülen Dacia Jogger fiyat listesi şu şekildedir:

dacia-jogger.jpg

Expression Turbo 110 bg 7 koltuklu

Fiyatı: 1.062.000 ₺

Expression Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu

Fiyatı: 1.076.000 ₺

Extreme Turbo 110 bg 7 koltuklu

Fiyatı: 1.112.000 ₺

Extreme Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu

Fiyatı: 1.126.000 ₺

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN