15.000 Türk E-ticaret Sitesinin Tercihi IdeaSoft’un Sunduğu Avantajlar

15.000 Türk E-ticaret Sitesinin Tercihi IdeaSoft’un Sunduğu Avantajlar

Ideasoft, e-ticarete atılmak isteyen kişilere ve firmasını dijital platformlara taşımayı düşünenlere avantajlı çözümler sunmakta. Sektöründe liderler arasında olan firma, sunduğu altyapı hizmetleri ile e-ticaret dünyasına başarılı bir şekilde adım atmanızı mümkün hale getirmekte.Bugüne kadar 15,000 üzeri E-ticaret sitesinin altına imzasını atan firmanın iş ortakları arasında Bellona, Sütaş, İstikbal, Doğuş Çay, Bosch, Canbebe ve daha pek çok tanınmış marka bulunmakta.

Eğer en uygun e ticaret sitesi kuran firma hangisi? Diyorsanız, size garantili çözümler sunmakta. Farklı paketlerini inceleyebilir, bunların arasından E ticaret platformunuz için en uygun olanını seçebilirsiniz. Farklı modüllerini ve entegrasyonlarını inceleyerek, sitenize uygulanması için iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar Teslim E-Ticaret Sitesi

Normal şartlarda bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, tek tek alan adı ve hosting seçmeniz, kurumsal bir e-mail belirlemeniz gerekmekte. Yedekleme, güvenlik, ödeme altyapıları, entegrasyon ve modüller de ayrı ayrı kurulmalı.

Ancak bunlar büyük bir zaman kaybına neden olmakta. Eğer bu süreci hem daha hızlı hem de uygun fiyata tamamlamak istiyorsanız, Idesoft’un paketleri size en iyi çözümleri sunmaktadır. Online satış için ihtiyaç duyulan tüm hizmetler, anahtar teslim olarak sağlanmaktadır. Bu çerçevede,

  1. Alan adı,
  2. Hosting,
  3. E-mail,
  4. Güvenlik,
  5. Yedekleme,
  6. Tasarım,
  7. Ödeme altyapıları ve diğer yazılım özellikleri bir bütün halinde sunulmakta.

Böylece e-ticaret sitesi, ihtiyacı olan her şeyi hazır bir şekilde sunmakta. Üstelik bunlar sürekli yenilendiği için gelişmiş çözüm önerileri de sunmakta.

7/24 Teknik Destek

Eticaret yapmak istiyorsanız, bilmeniz gereken bir nokta teknik destek süreçlerinin oldukça önemli olduğu. E-ticaret’in 7/24 devam ettiği düşünülürse bu tüm sunucuların kesintisiz çalıştığını göstermekte. Bu nedenle zaman içerisinde bazı aksaklıklar olabilmekte. Bunun dışında kullanıcı hatalarından ileri gelen problemler de her zaman görülmekte.

Bu gibi durumlarda teknik destek soruna kısa sürede bir çözüm bulmanıza olanak tanımakta. İdeasoft, size bu konuda kesintisiz destek hatları sunmakta. Alanında tecrübeli ve yetkin ekipleri ile problemlerinizi bir daha yaşanmayacak şekilde yanıtlamakta.

E-Ticaret Eğitimleri

Bir e-ticaret sitesi sahibi olmak, tek başına onu verimli bir şekilde kullanabileceğinizi göstermez. Çünkü ekipleriniz eticaret hakkında bir şey bilmiyorsa süreçler oldukça yavaş ilerler. Tüketiciler bundan hoşlanmayacağı için satışlarınız da sürekli düşer.

Ayrıca personelleriniz e ticaret hakkında yeterli bilgiye sahip değilse sürekli teknik arızalar da meydana gelir. Bu da aldığınız verimin düşmesi anlamına gelir. Bu noktada Ideasoft, size kesin çözümler sunar.

Sunduğu özel eğitim paketleri ile personellerinizi bu konuda eğitir. Böylece hangi işlemi nasıl yapacaklarını net bir şekilde öğrenmelerini sağlar.

SEO Uyumlu Alt Yapı

Günümüzde tüketiciler E-ticaret yapacaksa, genellikle arama motorunun ilk sayfasında yer alan siteleri incelemekte ve aralarında karar vermekte. Nadiren ikinci ve üçüncü sayfalara da bakılmakta. Ancak bunların dışında olan siteler neredeyse hiç görüntüleme, tıklama almamakta.

Bu bakımdan e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, seçtiğiniz alt yapının SEO uyumlu olması şart. Bu, sitenizin Google ya da Yandex gibi bir arama motorunda daha üst sıralarda görüntülenmesi anlamına gelmekte.

Ideasoft’un sunduğu tüm e ticaret altyapısı paketleri bu bakımdan SEO uyumlu. Dolayısıyla yeni açılan bir sitenin Eticaret hayatına daha iyi başlamasına, satışlarını yükseltmesine olanak tanınmakta.

Pazaryeri Entegrasyonları

E ticaret sadece siteler üzerinden değil, online pazaryerlerinden de yapılabilmekte. Bu bakımdan N11, Amazon ve Trendyol günümüzde sık sık tercih edilmekte. Birçok e-ticaret sitesi aynı zamanda bunların içinde de ürünlerini sunmakta.

Ne var ki bir entegrasyon bulunmuyorsa farklı pazaryerlerinde bulunan ürünlerin ayrı ayrı stoklarının güncellenmesi, ürünlerin yenilenmesi, ürün eklenmesi, fiyatlarının değiştirilmesi ve indirimlerin uygulanması gerekmekte. Bu da oldukça fazla bir zaman almakta.

Eğer bu süreci kısaltmak, birkaç tıklama ile tüm pazaryerlerinizi güncellemek istiyorsanız Ideasoft, size E-ticaret için en iyi çözümleri sunmakta. Böylece zamandan tasarruf ederek işlemlerinizi kısa sürede yapmanız mümkün.

Mobil Cihazlarla Uyumlu Bir Site

Ideasoft tarafından tasarlanan e ticaret sitelerinin hepsi mobil cihazlar ile tam bir uyum göstermekte. Bu nedenle sonradan sitenizi mobil uyumlu hale getirmek için zaman ve maddi kaynak harcamanız gerekmemekte.

Sahip olduğu tüm bu avantajlar sayesinde Ideasoft, eticaret yapmaya daha verimli bir şekilde başlamanıza olanak tanımakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN