15 Mayıs'ta İnternetten başvuran emekliye anında 5 bin TL harçlık! Bu fırsat kaçmaz: Belediye başkanı resmen duyurdu

15 Mayıs'ta İnternetten başvuran emekliye anında 5 bin TL harçlık! Bu fırsat kaçmaz: Belediye başkanı resmen duyurdu

Emeklilere 5 bin TL'lik harçlık için belediye başkanından resmi duyuru yapıldı. Başvuru işlemleri saatler sonra açılacak. İnternetten yapılacak başvuru sonrasında 5 bin liralık hesabınıza yatacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Başvuru yapan emekli vatandaşa 5 bin TL'lik harçlık verilecek. Belediye başkanı duyuru yaparak ilk vaadini hayata geçirecek. Başvuru işlemleri yarından itibaren internet üzerinden gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

EMEKLİYE 5 BİN LİRALIK DESTEK

Yerel seçimlerde Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş'ın seçilmesiyle ilk vaadini hayata geçiriyor. Üsküdarlı emeklilere müjdeli haberi verdi. Emekli vatandaşlara yılda 5 bin liralık pazar alışveriş desteğini duyurdu. Hayata geçirilecek proje için başvurular yarından itibaren başlıyor. Peki, başvuru için gerekli olan belgeler nelerdir?

2-001.jpg

BAŞVURU DETAYLARI

Geçim sorunlarıyla sık sık gündeme gelen emekliler için 'Pazar Alışverişi Desteği' hayata geçirildi. Üsküdar Belediye başkanı Sinem Dedetaş, başvuruların 15 - 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşeceğini işaret etti. Üsküdar Belediyesi web sitesi üzerinden ya da Üsküdar Belediyesi'ne müracaat ederek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

3.jpg

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru esnasında emekli vatandaşlarımızdan bazı belgeler isteniyor. İstenecek belgeler ise şu şekilde;

Kişisel Bilgiler İçin;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Cep telefonu numarası.

E-Devlet Üzerinden Alınacak Belgeler;

  • Tapu bilgileri sorgulama,
  • Adıma tescilli araç sorgulama,
  • Emekli aylık bilgisi,
  • İkametgah belgesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN