2 saatte binlerce satıldı! Huawei'nin elektrikli SUV'u peynir ekmek gibi satılıyor... İçinde yok yok

2 saatte binlerce satıldı! Huawei'nin elektrikli SUV'u peynir ekmek gibi satılıyor... İçinde yok yok

Yeni elektrikli SUV modeli Aito M9’u duyuran Huawei satış rekoru kırdı. Özellikleriyle dikkat çeken araç 2 saatte binlerce satıldı. İşte, Huawei’in piyasayı alt üst eden satış rekoru…

Huawei yeni elektrikli SUV modeli Aito M9’u duyurmuş ve aracın piyasayı alt üst edeceği düşünülmüştü. Ancak bu kadarını kimse beklemiyordu! Sinema salonunu ayağınıza getiren araç 2 saatte binlerce satıldı…

SATIŞ REKORU KIRDI

Huawei dün sabah saatlerinde yeni SUV modeli olan Aito M9’u duyurdu. 65 bin dolardan başlayan fiyatla satılan araç yalnızca 2 saat içinde 10.000’i aşkın sipariş alarak rekor kırarak büyük bir başarıya ulaştı.

huawei-aito-m9.jpg

Sadece 5 dakika şarj ile 150 km götüren model, 97,7 kWh batarya ile 630 km menzile sahip. Çift motorlu olan Aito M9 530 HP güce de ulaşıyor. 100 inçlik perde ile bile projeksiyon farları film izleme imkanı sunan aracın iç bölümünde 32 inçlik perde ve projektör bulunuyor.

HUAWEİ AİTO M9 ÖZELLİKLERİ

Geniş bir iç tasarımı olan aracın içerisinde, 6 koltuklu iç kabin düzeni, 25 hoparlör (Huawei Sound Superior ses sistemi), Huawei HarmonyOS 4.0 işletim sistemi, 12.3 inç gösterge paneli, 15.6 inç bilgi-eğlence, 16 inç yolcu ekranı yer alıyor. Aracın boyutu ise 5,23 metre uzunlukta olurken 3,11 metre dingil açıklığı bulunuyor. Tek parça arka şasisi olan araç 2.560 kg ağırlığında.

huawei-aito-m9-1.jpg

600 kilometrenin üzerinde menzile sahip olan Aito M9 modelinin en dikkat çeken özelliği ise ön farların projeksiyon görevi görmesi. Tek tuş ile açık hava sineması olan araçta 32 inçlik perde yer alıyor.

800 V elektrik mimarisi bulunan araç, tek parça şasi ile otopilot özelliği de barındırıyor. Bu özellikleri ile birçok rakibini şimdiden sollamayı başardı bile.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN