20 dolarla 1.2 trilyonluk servet yaptı! Dünyanın en zenginini 6'ya katladı...

20 dolarla 1.2 trilyonluk servet yaptı! Dünyanın en zenginini 6'ya katladı...

20 dolarlık kripto para alan öğrenci bir gecede 200 milyar dolar serveti ile dünyanın en zengin insanı olan Jeff Bezos'un servetini 6'ya katladı. İşte Christopher Williamson adındaki hemşirelik öğrencisinin yaşadıklarının detayları...

Kripto para piyasalarında zengin olmak birçok insanın hayali ama bu hayali ABD'de yaşayan hemşirelik öğrenci gerçekleştirdi. 20 dolarlık kripto para alan öğrenci, parasının 1.2 trilyon dolara yükseldiğini gördü. Bir gecedeki kazancını çekmek isteyen kripto trilyoneri Christopher Williamson, dünyanın en zengini Jeff Bezos'tan 6 kat daha zengin hale gelmişti.

kripto-para-milyoneri.jpg

Rocket Bunny adındaki dijital paraya yatırım yapan genç adam sabah uyandığında hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıyaydı.

Williamson'ın 20 dolarlık yatırımı 1.2 trilyon dolara yükselmiş gözüküyordu. Parasının değeri tam olarak 60 milyar kat yükselen genç adam hayatının şokunu yaşadı.

1.jpg

Yataktan düştüğünü belirten Williamson, "Önce rüyada olduğumu sandım ve telefonu bıraktım. Ardından bunun bir rüya olmadığını farkettim ve telefonumu tekrar kontrol ettim" dedi.

HAYALİ KISA SÜRDÜ

Dünyanın ilk kripto trilyoneri de olan Christopher Williamson, hemen parasını taşımak istedi. Ancak genç adamın hevesi kursağında kaldı. Hemşirelik öğrencisi aslında zengin olmadığını sistemsel bir hata nedeniyle bakiyesinin yüksek gözüktüğünü öğrendi.

Şirketten yapılan açıklamada hata kabul edildi ve Christopher Williamson'ın bakiyesinin düzeltileceği belirtildi.

2.jpg

HATA DÜZELTİLMEDİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Christopher Williamson tarafından yapılan son açıklamada hatanın devam ettiği ve bakiyesinin 168 trilyon dolara yükseldiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN