62 bin TL Fiyatıyla Türkiye'nin En Ucuz Otomobili Satışta! İşte Karşınızda En Ucuz Otomobil K5 Long

62 bin TL Fiyatıyla Türkiye'nin En Ucuz Otomobili Satışta! İşte Karşınızda En Ucuz Otomobil K5 Long

Sürücüler tarfından merakla beklenen K5 Long yani Türkiye'nin en ucuz otomobili satışa sunuldu. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan enflasyon sebebiyle insanlar elektrikli araçlara daha çok yönelmeye başladı. Buna bağlı markaların düşük bütçeli olarak satışa çıkarmış olduğu elektrikli araçlar fazlasıyla merak edilerek yoğun ilgi görüyor. İşte Türkiye'de satışa çıkan en ucuz elektrikli otomobil K5 Long sizlerle.

Regal Raptor'un satışa çıkardığı elektrikli otomobil K5 Long, Renault Twizy, Citroen Ami gibi elektrikli model araçlara benzerliği ile ön plana çıkıyor. Son zamanlarda ülkemizde otomobil fiyatlarının oldukça yükselmesiyle beraber otomobil üreticisi markalar düşük bütçeli elektrikli araç modellerini alternatif olarak satışa sunuyor.

Citroen Ami gibi yeni çıkan modellerin arasında yer alan Regal Raptor'un satışa çıkardığı K5 Long, uzun zamandır kullanıcılar tarafında merakla takip ediliyordu. Türkiye'nin en ucuz otomobili olma potansiyeline sahip K5 Long fiyatı ve tasarımı dolayısıyla dikkatleri oldukça üzerine çekmeyi başarıyor. Regal Raptor'un çıkarmış olduğu K5 Long modeli gerçekten de ülkemizin en ucuz otomobili diyebiliriz.

haberici.jpg

K5 LONG TEKNİK ÖZELLİKLERİ

K5 Long'un teknik özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak, sizlere 55- 65 km arasında menzil imkanı tanırken otomobil sarjının dolum süresi ise 5-6 gibi bir süre olarak maksimum 55 km/s hıza ulaşabiliyor.

K5 Long'ta 2 farklı renk seçeneği kırmızı ve beyaz olmak üzere karşımıza çıkan bu modelin toplamda 6 aküsü bulunuyor. 2500kw'lık bir motor gücü ile üç yolcu taşıma kapasitesine sahip K5 Long'un özellikleri yol durumuna ve kişi sayısına göre değişkenlik gösterebiliyor. Ekonomik anlamında oldukça rahatlacak bu otomobil şehir içi kullanımlarda uygun olabilir.

K5 Long'ta ısıtma sistemi ile beraber elektronik gösterge paneli de bulunuyor. Bu panel üzerinden kalan şarjınızı kontrol edebiliyorsunuz. Otomatik vitese sahip K5 Long'ta sadece gaz ve fren pedalları yer alırken otomobilin 2 anahtarı bulunuyor. Bir anahtar kapıları açmanızı diğer anahtar ise aracı çalıştırmanızı sağlıyor.

K5 LONG FİYATI

Ülkemizin en ucuz otomobili olarak listenin en başına yerleşen Regal Raptor'un yeni çıkarmış olduğu K5 Long model elektrikli otomobilin fiyatı 62,900 TL olarak satışa sunuluyor. Diğer elektrikli otomobillere kıyasla fiyatının fazlasıyla uygun olduğunu görüyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN