Akaryakıt fiyatları tekrardan güncellendi! Fiyatlar yerinde durmuyor... 12 Nisan güncel fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları tekrardan güncellendi! Fiyatlar yerinde durmuyor... 12 Nisan güncel fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar son aylarda giderek hız kazanıyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma ilebirlikte artış ve inişlerde hız kazandı. Milyonlarca otomobil sahibini ilgilendiren zam ve indirim haberleri bıkkınlık getirdi. Bugün gece yarısı itibariyle satış meydana geldi. İşte tüm detaylar...

BENZİN SONRASI MOTORİN ZAMMI!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar hız kazandı. Nisan ayı ile birlikte hızlı bir giriş yapan akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz hafta indirim haberleri varken bu hafta zam haberleri ile başladı. Zam haberleri ile birlikte internet üzerinden fiyat listesine dair araştırmalar başladı.

Dalgalanmaların hız kazandığı süre ile birlikte motorin fiyatlarından üzücü haber geldi. Geçtiğimiz gün gece yarısı itibariyle motorin fiyatlarına zam yapıldı. Neredeyse her gün değişen akaryakıt fiyatları otomobil sahiplerin tepkisini çekti.

Brent petrol varil fiyatında yaşanan artış ile birlikte dolar kurunda yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarına etki etti. LPG'ye geçtiğimiz hafta gelen indirim sonrasında akaryakıt fiyatlarında zam görülüyor. Dalgalanmaların devam etmesiyle birlikte zam haberleri kapıya dayandı.

akaryakitta-beklenen-indirim-geldi-akaryakit-fiyatlari-sonunda-dustu-iste-yeni-benzin-ve-motorin-fiyatlari-3214.jpg

MOTORİNE ZAM GELDİ!

Brent petrol varil fiyatında alınan kritik kararlar ile birlikte fiyatlarda yükseliş meydana geldi. Gece yarısı itibariyle 67 kuruş zamlanan motorin fiyatları dikkat çekti. OPEC+ tarafından yapılan açıklama ile birlikte petrol üretiminde azaltmaya gideceği ifade edilmişti. Petrol üretiminde 1,66 milyon varil azaltmaya gidilmesi ile birlikte benzine gelen 1 lira 12 kuruşluk zam üzerine motorin fiyatlarında 67 kuruş zam geldi.

akaryakitta-zamlar-pes-pese-geliyor-benzinden-sonra-motorin-fiyatlari-da-yukseldi-iste-guncel-akaryakit-fiyatlari-183.jpg

İSTANBUL AKARYAKIT VE LPG FİYAT LİSTESİ!

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,42 TL
İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 21,04 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 9.98 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22,46 TL
İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 21.10 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.30 TL

ANKARA AKARYAKIT VE LPG FİYAT LİSTESİ!

Ankara benzin litre fiyatı: 22,83 TL
Ankara motorin litre fiyatı: 21,45 TL
Ankara LPG litre fiyatı: 9.91 TL

İZMİR AKARYAKIT VE LPG FİYAT LİSTESİ!

İzmir benzin litre fiyatı: 22,81 TL
İzmir motorin litre fiyatı: 21.53 TL
İzmir LPG litre fiyatı: 9.97 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN