Akaryakıt fiyatlarında zam bekleniyor! Petrol fiyatları arttı motorin zamlandı... 13 Nisan güncel fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarında zam bekleniyor! Petrol fiyatları arttı motorin zamlandı... 13 Nisan güncel fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar nisan ayı ile birlikte hız kazandı. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte etkilenen petrol fiyatları aniden yükselişe geçti. Petrol fiyat üretiminde büyük bir düşüşe giden OPEC+ tarafından gelen açıklama ile birlikte yükselişe geçen petrol fiyatları motorin fiyatlarına da yansıdı. Peki benzin fiyatlarına da zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

BENZİN VE MOTORİNE ZAM MI GELİYOR?

Akaryakıt fiyatlarının hızla dalgalandığı sıralarda vatandaşlar zam araştırmasını sürdürüyor. Nisan ayına hızlı bir giriş yapan akaryakıt fiyatları yaşanan değişiklikler ile birlikte otomobil sahiplerinin gündeminde yer alıyor.

Nisan ayında yaşanan banka krizleri ile birlikte piyasada hareketlilik yaşandı. Brent petrol ve dolar kuru ile bağlantılı olan akaryakıt fiyatları bu hareketlilik sonucunda artışa geçti. OPEC+ tarafından alınan karar ile birlikte petrol üretiminin düşürüleceği ifade edildi.

Bu açıklama ile birlikte petrol fiyatları 85 dolara kadar ani bir yükseliş yaşadı. Yaşanan yükseliş sonrasında benzin fiyatlarına zam yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta ile birlikte 1 TL 10 kuruş tutarında zam alan benzin üzerine motorin fiyatlarına da geçtiğimiz gün zam geldi.

motorine-zam-geldi-arac-suruculeri-son-akaryakit-zammi-sonrasi-kontak-kapatacak-mi-h42830-40d5e.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA ZAM BEKLENTİSİ!

Brent petrol varil fiyatlarının artmasıyla birlikte geçtiğimiz gün motorin fiyatlarında zam yapıldı. Pompa fiyatlarına yansıyan zam ile birlikte motorin fiyatların 67 kuruş oranında zam geldi.

Geçtiğimiz hafta ise otogaza (LPG) 2 lira 4 kuruş tutarında indirim yapılırken benzin fiyatlarına 1 TL 10 kuruş tutarında zam yapılmıştı. Sürekli değişen akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam beklentisi iddiaları yer alıyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyatlar...

1-qovt.webp

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin litre fiyatı: 22,41 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin litre fiyatı: 21,06 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin litre fiyatı: 22,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin litre fiyatı: 21,13 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 22,82 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 21,47 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 22,80 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 21,55 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN