Akaryakıta 1,5 lira zam şoku! O tarihe kadar depoyu dolduran kazanır... İşte 2 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta 1,5 lira zam şoku! O tarihe kadar depoyu dolduran kazanır... İşte 2 Eylül güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt tabelaları yerinde durmuyor. Yılın ikinci yarısından itibaren peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklenecek. Henüz geçtiğimiz gün gelen benzin indirimini unutturacak zam yola çıktı. İndirim haberlerine mutlu olan araç sahiplerinin sevinci kursağında kaldı. O tarihe akaryakıta 1.5 TL zam geleceği söyleniyor. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında peş peşe değişiklikler gelmeye devam ediyor. Tabelaların neredeyse günlük değiştiği akaryakıt istasyonlarında yeni bir güncelleme duyuruldu. Seçimlerin ardından hızla yükselen benzin ve motorin fiyatları yılın ikinci yarısından itibaren şahlandı.

İNDİRİMİ UNUTTURAN ZAM

Dolar kurunun artışı ve brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmalar ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. 2023 yılının ikinci yarısında Cumhurbaşkanlığı kararıyla alınan ÖTV zammı ve KDV güncellemesi ile 6 TL birden zam gelmişti. Son olarak ise 15 gün öncesinden zamlanan benzin fiyatları gece yarısı itibariyle düştü.

Dolar kurundaki düşüşün ardından tabelalara yansıyan benzin indirim 98 kuruş tutarında oldu. İndirim sonrası sevinen araç sahiplerinin mutluluğu kursağında kaldı. O tarihte yeni bir zam beklentisi oluştu.

2b9989ed6026ec3b628923cf2c8c3246.jpg

1,5 TL ZAM YOLDA

Gece yarısı itibariyle benzine gelen indirim sonrasında zam duyurusu geldi. Sosyal medya üzerinden sürekli zam duyurularında bulunan Zam Haber tarafından yapılan paylaşıma göre 4 Eylül itibariyle LPG'ye 1.5 TL tutarında zam yapılması bekleniyor. Zam Haber tarafından yapılan paylaşım ise şu şekilde;

"LPG ye 4 Eylül'de 5 Eylül geçerli 1.5 TL ZAM gelecek."

man-refilling-gas-1920x1280.jpg

İSTANBUL, 2 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 36,70 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 37,83 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 36,75 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 37,89 TL

ANKARA, 2 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 37,29 TL

Ankara Motorin fiyatı: 38,43 TL

İZMİR, 2 EYLÜL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 37,35 TL

İzmir Motorin fiyatı: 38,54 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN