Akaryakıta dev indirim! Deponuzu o günden sonra doldurun... İşte 25 Eylül 2023 güncel benzin-motorin fiyatları

Akaryakıta dev indirim! Deponuzu o günden sonra doldurun... İşte 25 Eylül 2023 güncel benzin-motorin fiyatları

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Son zamanlarda üst üste zam gelen akaryakıt fiyatlarına bu kez indirim geliyor. Tarih vererek yapılan açıklama ile birlikte depolarınızı fulleyin. Peki indirim sonrası benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

Yılın ikinci yarısı ile birlikte peş peşe zamlar alan akaryakıt fiyatlarında, indirim müjdesi duyuruldu. Araç sahiplerinin gündemine oturan indirime dair meraklı araştırmalar sürüyor. Paylaşılanlara göre, peş peşe zam alan akaryakıt fiyatları o tarihten itibaren düşecek.

AKARYAKITTA İNDİRİM MÜJDESİ

Türkiye'de akaryakıt fiyatları, dolar ve brent petrol varil fiyatına göre belirleniyor. Son günlerde dolar kurunda ve brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Sürekli olarak değişen kur nedeniyle, ülkemizde üst üste gelen indirim ve zam haberleri yenilendi.

Yılın ikinci yarısı ile birlikte gelen ÖTV ve KDV zammının ardından son olarak 13 Eylül tarihinde benzine 1 lira 64 kuruş, motorine ise 14 Eylül'de 2 lira 3 kuruş zam gelmişti. Zamların ardından 40 TL'nin üzerine çıkan motorin sürücülerin tepkisini çekerken, benzin fiyatları da 40 TL'ye yaklaşmıştı.

man-refilling-gas-1920x1280.webp

İNDİRİM TABELALARA YANSIYACAK

Döviz ve brent petrol varil fiyatında yaşanan gelişme üzerine salı gecesi itibariyle indirim bekleniyor. Benzin fiyatlarında yapılacak indirim sürücüleri heyecanlandırdı. Sektör kaynakları tarafından yapılan duyuru ile birlikte, indirim benzin grubunda olacağı paylaşıldı.

Salı günü gelecek olan indirim gece yarısı itibariyle tabelalara yansıyacak. Benzin fiyatlarında 1 lira 15 kuruş tutarında indirim bekleniyor. İndirim sonrası benzin fiyatları; İstanbul'da 37 lira 41 kuruşa, İzmir'de 38 lira 11 kuruşa, Ankara'da ise 38 lira 1 kuruşa düşecek.

gas-pump-1.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 38,51 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 40,00 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 38,56 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 40,07 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 39,14 TL

Ankara Motorin fiyatı: 40,62 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 39,24 TL

İzmir Motorin fiyatı: 40,78 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN