Akaryakıta iki gün üst üste zam şoku! 81 ilde tabela değişiyor... İşte 21 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta iki gün üst üste zam şoku! 81 ilde tabela değişiyor... İşte 21 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları vatandaşın cebine vurgun yapıyor. Rusya-Ukrayna savaşının ardından hızlı bir yükselişe geçen Brent Petrol varil fiyatı akaryakıt Fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Benzin ve motorini peş peşe gelen zamlar sürücülerin cebini yakıyor. Araç sahipleri güne bir zam haberi ile daha uyandı. Bütün tabelalar tek tek değişiyor. İşte 21 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları…

Brent Petrol fiyatlarındaki değişim akaryakıt Fiyatlarını da etkiliyor. Sürücülerin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları ile ilgili açıklamalarda peş peşe geldi. Geçtiğimiz gün benzine 1 lira 46 kuruş zam gelirken bu kez de motorin işaret edildi. Herkes depolarını fullesin zamlar geliyor. İşte 21 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları…

ÖNCE BENZİNE SONRA MOTORİNE ZAM

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları ibreyi yukarı çevirdi. Brent Petrol fiyatındaki değişimleri paralel olarak akaryakıt Fiyatlarını da etkilemektedir. Geçtiğimiz gün benzine 1 lira 46 kuruş zam yapılırken sürücülerde yeni güne zam haberi ile uyandı.

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

Dün gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına %4,5 oranında zam yapıldı. Benzine 1 lira 46 kuruşluk bir zam yapılırken bugün de motorun fiyatlarına zam yapılacağı duyuruldu.

HERKES DEPOLARI FULLESİN

Benzine gelen zammın ardından araç sahiplerine bir zam haberi daha geldi. Gece yarısından itibaren motorunu 1,70 kuruş zam yapılacağı duyuruldu. Araç sahipleri şimdiden akaryakıt istasyonlarının yolunu tutuyor. LPG’ye ise zam yapılması beklenmiyor.

akaryakit-indirim-kapak.jpg

21 ARALIK 2023 GÜNCELLE AKARYAKIT FİYATLARI

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa 35,51

İstanbul Anadolu 35,45

Ankara 36,13

İzmir 36,35

BENZİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa 34,50

İstanbul Anadolu 34,45

Ankara 35,17

İzmir 35,36

LPG FİYATLARI

İstanbul Avrupa 18,63

İstanbul Anadolu 18,16

Ankara 18,50

İzmir 18,27

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN