Akaryakıtta aylar sonra güzel haber! Dev indirim için tarih verildi: O tarihe kadar depoyu sakın fullemeyin

Akaryakıtta aylar sonra güzel haber! Dev indirim için tarih verildi: O tarihe kadar depoyu sakın fullemeyin

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV artışları ile birlikte 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları 40 TL'ye kadar dayanmış durumda. En son benzine gelen okkalı zam sonrası sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Motorine ne kadar indirim geliyor?' sorularını araştırmaya başladı. Akaryakıt alacaklar dikkat! Dev indirim için tarih verildi. O tarihe kadar depoları sakın fullemeyein! İşte 17 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol varil fiyatındaki artış ve dolar kurundaki dalgalanma ile değişen akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. ÖTV ve KDV artışlarıyla 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatlarında zam ya indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Motorin fiyatlarına indirim mi geliyor? 17 Ağustos 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar?' sorularını araştırıyor. Beklenen haber sonunda geldi. Motorine dev indirim geliyor! O tarihten önce sakın depoları fullemeyin. İşte 17 Ağustos 2023 il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! MOTORİNE DEV İNDİRİM GELİYOR

Gelen zamlar sonrası akaryakıt fiyatları değişirken sürücüler güncel benzin ve motorin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Sektör kaynaklarından gelen son dakika haberi ise araç sahiplerini heyecana boğdu. Motorine dev indirim geliyor! Akaryakıt piyasasından gelen bilgilere göre, Cuma gece yarısından geçerli olmak üzere motorine 1,50 TL civarında indirim gelmesi bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise henüz zam ya da indirim haberi bulunmamakta.

gfgfgf-2023-08-17t083914-965.jpg

17 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.35 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.29 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.63 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 38.83 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

gfgfgf-2023-08-17t083944-335.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.73 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 39.00 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN