Akaryakıtta tabela bir kez daha değişiyor: Motorine büyük zam yolda

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişiyor: Motorine büyük zam yolda

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Ocak ayında benzin, motorin ve LPG'ye art arda zamların ardından son olarak motorinin litre fiyatına 1 TL 40 kuruş zam gelecek. Zamlı fiyat tarifesi 12 Şubat Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

Küresel piyasalarda ve brent petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile vergilere gelen zamlar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Yeni yıl ile benzin, motorin ve LPG gruplarına peş peşe yansıyan zamların ardından akaryakıtta tabela bir kez daha değişiyor.

Gazete Duvar'ın sektör kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, motorinin litre fiyatına 12 Şubat Pazartesi gününden itibaren 1 TL 40 kuruş zam gelecek.

Benzin ve LPG fiyatlarında ise herhangi fiyat değişikliği beklenmiyor.

9 ŞUBAT GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

Benzin: 39,26 TL

Motorin: 41,63 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

Benzin: 39,35 TL

Motorin: 41,70 TL

ANKARA

Benzin: 40,00 TL

Motorin: 42,43 TL

İZMİR

Benzin: 40,24 TL

Motorin: 42,64 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN