Akbank hesabı olanlara müjdeli haber verildi! Başvuranlar anında faydalanabilecek! Hesaplara hemen yatırılıyor

Akbank hesabı olanlara müjdeli haber verildi! Başvuranlar anında faydalanabilecek! Hesaplara hemen yatırılıyor

Akbank hesabı bulunanları yakından etkileyen önemli açıklamalara yer verildi. Banka, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir kampanya duyurdu. Hemen başvuranlar faydalanacak. Para 2 iş günü içinde hesaba aktarılacak. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Akbanklı olanlar dikkat! Akbank hesabı bulunanları yakından etkileyen önemli açıklamalara yer verildi. Anında nakit talep edildiğinde kredilerin 2 iş günü içerisinde hesaba aktarıldığı bildirildi. Akbank, 18 yaş üstü herkese para verecek. Kampanya hakkında detaylar paylaşıldı. İşte detaylar...

20 BİN TL AYLIK ÖDEME BİLGİSİ

20 bin lira nakdi kredi çekiminde aylık ödeme tutarı 868,87 TL'dir. Ödeme son tarihten önce kararlaştırılabilir.

KAMPANYA BİLGİSİ

Vadeli kredi vadesi 50 bin lira kredi için en fazla 36 ay, 50 bin lira üzeri kredi için en fazla 24 ay olabilir. İlk ödeme 92 güne kadar ertelenebilir. Ödemesiz sürenin bitiminden sonra ilk ödeme gecikir. Ödemeler önümüzdeki ay başlayacak. Ertelemeli kredi başvurusu Akbank, Akbank Mobil veya internet üzerinden, Akbank'ın 444 25 25 nolu telefon şubesinden yapılabilir.

100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi başvuruları Akbank Mobil'de ve internetten gitmeden yapılabilir. Akbank şubelerine. 100 bin lira üzerindeki kredi taleplerinin Akbank şubelerine gitmesi gerekmektedir.

Akbank direkt kredi, evraksız, imzasız, şubeye uğramadan kredi ödemesi T.C. vatandaşı ve Akbank şifresi olan mevcut Akbank müşterileri için geçerlidir.

Henüz Akbank müşterisi olmayanlar T.C. Vatandaşlık numarası, gelir belgesi, adres belgesi ve özel sektör çalışanlarının SGK hizmet belgeleri ile Akbank şubesine gitmesi gerekmektedir.

Banka gerekli gördüğü takdirde ek belge talep etme hakkına sahiptir. Onaylanan kredilerin ödenmesine ilişkin nihai karar banka tarafından verilir.

Kredi başvurusu yapılırken kefil şartı aranmamakla birlikte, gerektiğinde kefil istenebilir.

Akbank T.A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Sigorta faiz oranı, Akbank Direkt İnternet ve Akbank Direkt Mobil'den yaptırılan kredi hayat sigortalı direkt krediler için geçerlidir. Hayat sigortası primi 357.46 lira olup, 35 yaş üstü için 15 bin lira 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi örnek olarak hesaplanmıştır; Kredi tutarı, kredi süresine, faiz oranına ve müşterinin yaşına göre değişir.

Kredi tahsis ücreti BSMV dahil kredi tutarının binde 5,25'idir.

Efektif yıllık faiz oranı hesaplamasına kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahildir.

Kredi faizi; Akbank Şubeleri Akbank Mobil, İnternet ve 444 25 25 için farklılık gösterebilir.

Kredinin son taksitinde fark olabilir.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN