Akbank kart sahipleri yaşadı! 2 bin TL hesaplara yatmaya başladı: Şart yok geri ödeme yok

Akbank kart sahipleri yaşadı! 2 bin TL hesaplara yatmaya başladı: Şart yok geri ödeme yok

Akbank, kart sahipleri için yeni bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapanların hesabına geri ödemesiz 2 bin lira yatırılacak. İşte, Akbank'ın kart sahiplerine özel düzenlediği yeni kampanyanın detayları...

Akbank Ağustos ayının son kampanyasıyla yüzleri güldürdü. Banka yeni kampanyası kapsamında kart sahiplerine geri ödemesiz 2 TL hediye vereceğini duyurdu.

Bu ilk defa Axess kart başvurusu yapan müşteriler market, giyim ve elektronik alanlarında yapacaklar her 1.500 TL ve üzerindeki harcamalarına 250 TL toplam 2.000 TL chip-para hediyesi alabilecek.

h-12-ic.jpg

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI

Bankanın başlattığı yeni kampanya kapsamında, Akbank bireysel kredi kartı olmayan ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk defa Axess kart başvurusunda bulunanlara geri ödemesiz 2 bin TL verilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler Juzdan, Akbank Mobil veya SMS üzerinden katılım sağlayabilecek.

Kampanyaya SMS üzerinden katılmak isteyenler "ODUL" yazıp 4566'ya mesaj gönderdikten sonra kredi kartı çıkarmaları durumunda katılım sağlamış olacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN