Akbank promosyonda son gaz! Emekliye Kasım'da promosyon için kesenin ağzını açtı! 7000 TL anında hesaplara geçiyor

Akbank promosyonda son gaz! Emekliye Kasım'da promosyon için kesenin ağzını açtı! 7000 TL anında hesaplara geçiyor

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen açıklamalar peş peşe geliyor.Kasım ayına giriş yaparken bankaların promosyon tutarları da açıklanmaya devam ediyor. Akbank Kasım ayı emekli promosyon tutarlarını açıkladı.İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Akbank emeklilere vereceği Kasım ayı promosyon tutarlarını açıkladı. Emeklilerin merakla beklediği promosyon ödemeleri ise yüzleri güldürüyor. Akbank promosyon tutarları merak ediliyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

AKBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı’ndan maaş alan emekliler 1 Kasım-30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya dahil olabilir. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank'tan alma garantisi veren emekliler 7.000 TL'ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. Şubelere gitmeye gerek kalmadan online olarak maaşınızı Akbank'a taşıyabilirsiniz. Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşı taşıma işlemlerini yapabilirsiniz.

Akbank Promosyon

EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR?

Akbank promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar maaş taşıma işlemlerini araştırıyor. T.C. kimlik numaranızın yer aldığı kimlik ile birlikte Akbank şubelerine giderek emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifresi ile birlikte e-devlet sistemi üzerinden Akbank’a giriş yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr adresine üzerinden banka değişikliği yapılabilmektedir.

Akbank müşterisi olan SGK emeklilerinin maaşlarını farklı bir bankadan alması durumunda maaş taşıma işlemleri oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşir. Maaşı üzerinde promosyon veya kredi blokesi bulunmayan kişiler şubeye gitmeye gerek kalmadan maaş taşıma işlemini yapabilir. Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşınızı Akbank’a taşıyabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN