Akbank'ın kredi musluklarını kısmaya niyeti yok! 22 bin TL ödemeleri başladı: Tek SMS ile başvuru fırsatı

Akbank'ın kredi musluklarını kısmaya niyeti yok! 22 bin TL ödemeleri başladı: Tek SMS ile başvuru fırsatı

Akbank'tan yeni kampanya duyurusu geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlara cazip fırsatlar sunan Akbank şimdi de tek işlemle 22 bin TL kredi veriyor. Peki, Akbank ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? İşte, Akbank kredi kampanyasının detayları...

Akbank, acil nakit ihtiyacı olanları cezbedecek yeni bir kampanyaya imza attı. 22 bin TL'ye kadar nakit veren Akbank, başvuruyla ilgili tüm detayları da paylaştı. Başvurusu onaylananların parası aynı günde hesaplarına yatacak...

SMS ÜZERİNDEN BAŞVURU İMKANI

SMS üzerinden başvuru yapanların ödemeleri aynı gün hesaplarına yatırılacak. SMS'le başvuruda bulunmak için Kredi boşluk T.C kimlik numarası yazdıktan sonra 4425'e kısa mesaj göndermek yeterli. Başvurunun onaylanıp onaylanmadığı yine SMS üzerinden başvuru sahibine iletilecektir.

pzt-h-5-ic.jpg

MOBİL KREDİ FIRSATI

Mobil kredi kampanyasından işlem yapmak isteyenlerin ise Akbank Direkt uygulaması üzerinden mobil kredi kullanma hakları var. Bu kampanyayla acil nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN