Altın alacaklara son fırsat! İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek açıkladı! Bir anda yükselecek

Altın alacaklara son fırsat! İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek açıkladı! Bir anda yükselecek

Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklaması ile birlikte altında rekor bir düşüş yaşadı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken açıklama İslam Memiş'ten geldi. İşte tüm detaylar…

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı ile birlikte piyasalarda derinden sarsıldı. Tüm yatırımcılar tedirgin olurken düşüşün devam edip etmeyeceği ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Yatırım yapacak birçok kişi uzman görüşlerini yakından takip ediyor. Altının yeniden yükseliş trendine geçeceğini belirten İslam Memiş düşük fiyattan altına almak isteyenler için son çağrı uyarısında bulundu. İşte tüm detaylar…


ALTIN ALACAKLARA SON FIRSAT

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda yaşanan durumu değerlendirdi. Altın fiyatları düşüşe geçerken uzman isim altın yatırımcılarına son çağrı uyarısında bulundu. Fed Başkanı Powell'ınCuma günü yaptı açıklamaları işaret eden İslam Memiş, beklenti ve fiyat dalgalanmaları için her şeyin beklediği gibi gerçekleştiğini aktardı.

altinlar.jpg
Geçtiğimiz ay açıklanan faiz kararının ardından altın fiyatlarının da uzun soluklu bir düşüş trendine girdiğini aktaran Memiş, rakamların 1890 direncinin altına kadar sarktığını belirtti. Düşüşlerin Pazartesi gününden itibaren yavaşlayacağını söyleyen uzman isim, ilerleyen günlerde bıçak gibi kesilebileceğinin altını çizdi. İslam Memiş, “Özellikle Ağustos'un son günlerinde ons tarafında 1950'nin üzerine yönelik yeni ataklar yaşanabilir.” dedi.

PİYASALAR TERSİNE DÖNDÜ

Piyasalar hakkındaki değerlendirmelerine devam eden İslam Memiş, “Vakit geldi" diyerek duyurdu. Toplantı sonrasında Powell’ın açıklamalarını işaret eden Memiş, her türlü varlık türünün dolar karşısında değer kaybedeceğini söyledi. Şimdi piyasalarda durumun tersine döneceğini ifade eden uzman isim dolar endeksinde bir gerileme yaşanırken altın ve euro tarafında yeni yükselişlerin görülebileceğini aktardı. İslam Memiş, “Şahsen ben geçtiğimiz günlerde 4000 dolar kadar bir birikimimi dolar tarafından altına kaydırdım.” dedi. Dolarda daha da düşüş olacağını aktaran uzman isim altın ve euroda yeni yükselişlerin görülebileceğini söyledi.

altin-yatirim.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN