Altın almak isteyenler kulak verin! İslam Memiş 'son fırsat' dedi: Altın almak için avantajlı son tarihi ve seviyeyi duyurdu

Altın almak isteyenler kulak verin! İslam Memiş 'son fırsat' dedi: Altın almak için avantajlı son tarihi ve seviyeyi duyurdu

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Fed faiz kararı ile ateşlenen gram altından yeni bir rekor geldi. Psikolojik sınır olan gram altın 1.200 TL seviyesini aşarak 1.234 TL'ye kadar tırmandı. Altın fiyatlarında yükselişler devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenleri uyardı. 'Son fırsat' diyerek yatırımcıları uyaran Memiş, tarih verdi! Bu tarihten sonra tavan yapacak! İşte İslam Memiş'in çarpıcı altın tahmini...

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları vatandaşların gündeminde. Geçtiğimiz hafta başında 1.100 TL seviyesine kadar düşen gram altın, Fed faiz kararı sonrası 1.234 TL'ye kadar yükseldi. Fiyatlardaki yükseliş sonrası yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Altın alacaklar dikkat! İslam Memiş 'Son fırsat' diyerek beklediği seviyeleri açıkladı. O tarihten sonra buraları görmek hayal olacak. İşte 25 Mart 2023 Cumartesi günü güncel altın fiyatları...

FED ALTIN FİYATLARINI ATEŞLEDİ

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı açıklandı. Kritik karar sonrası altın piyasalarında dikkat çeken hareketlilikler yaşanmaya başladı. Altın fiyatları ateşlendi. Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarak 1.234 TL seviyesine kadar yükseldi.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: EKRANDAKİ RAKAMLARA ALDANMAYIN!

Altın fiyatlarında yaşanan yükselişler sonrası tedirgin hale gelen yatırımcıları uzmanların uyarılarına kulak vermiş durumda. Ekranlarda yer alan rakamların gerçeği yansıtmadığının altını çizen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bu rakamların ekranlarda böyle olduğunun altını çizerek, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1264-1265 TL olarak görüldü. Ekranlarda gördüğünüz rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği yok. Vatandaş kuyumcuya gittiği zaman, banka uygulamasından aldığı zaman 1265 TL'den satın alıyor." dedi.

hghghghg-23.jpg

"ALTINDA SON FIRSAT"

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı? sorularını cevap veren İslam Memiş, 'Son fırsat' diyerek şunları söyledi:

"Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok. Kısa vadede mutlaka teknik olarak düzeltme olabilir. Kısa vadede destek seviyesine çekilecek. 1200 TL seviyesine çekilebilir"

fdfdfd-2023-03-25t102809-551.jpg

Altında beklediği seviyeleri açıklayan Memiş, "Oralar alım fırsatı. Ondan sonra altın diye bir şey yok. Haziran'dan sonra 1450-1550 TL seviyeleri yaz ayları boyunca görülecek" dedi.

25 MART 2023 CUMARTESİ GÜNÜ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Dün bin 220 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla bin 211 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 2.004 liradan alınıyor. 25 Mart’ta çeyrek altının satış fiyatı ise 2.036 TL.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 4.009 liradan alınıyor, 4.066 liradan satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 8 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 7 bin 993 liradan alınırken 8 bin 100 liradan satışta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN