Altın dolar alan değil borsada hissesi olan kazanacak! Tarihi rekora hazırlanın, geliyor...Rekor seviye 15 Bin

Altın dolar alan değil borsada hissesi olan kazanacak! Tarihi rekora hazırlanın, geliyor...Rekor seviye 15 Bin

Ünlü ekonomist borsada rekor tahmininde bulundu. Altın, dolar yerine hisse önerisinde bulunarak tarihi rekordan bahsetti. Rekor seviyeyi 15 bin olarak açıkladı. Yatırımcıların gündeminde yer alan rekor tahmine dair tüm detaylar...

Borsa uyarısında bulunan ünlü ekonomist yatırımcıların gündeminde yer aldı. Güvenilir liman altına ve döviz yatırımına yönelen vatandaşlara borsayı önerdi. Tarihi rekoru tahmininde bulunan ekonomist 15 bin seviyelerini işaret etti. İşte tüm detaylar...

10 BİN REKORUNU KIRDI

Piyasadaki dalgalanmaların ardından ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, TL varlıklarına dönüş yapıldığını söyledi. TCMB (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) politika faizini yüzde 50'ye çıkarmasıyla TL'deki mevduat faizlerinde de yüzde 60'a kadar bir yükseliş gözlemlendi. Borsa İstanbul'u işaret eden Yeşilada, 10 bin rekorunu kırdığını belirtti.

2-hymg-cover.webp

O TARİHTE 15 BİNE YÜKSELECEK

Ekonomist Yeşilada, hisse senetlerindeki artışı gözler önüne sererek, yabancı yatırımcının da ilgisinin bu yönde olduğunu paylaştı. Türk Lirası'nda hisse senetlerini işaret ederek, "şirketin sermayesine dek arşılık gelen bölümleri de temsil eden kıymetli evrak olarak da hisse senetleri biliniyor." ifadelerini kullandı. Hisse senetlerinin rekor tazelediğini söyleyerek, tarihi rekoru paylaştı.

Türkiye'nin gri listeden çıkmasıyla sıcak para akımının süreceğini söyleyen Yeşilada, hisse yatırımcılarının ilgisinde artış olduğunu gözlemlendi. Borsaya para girecek etkilerin olduğunu söyleyerek, "Borsa 12 bin dolar değeri olması gerekirken, yavaş yavaş yıl sonu 15 bine doğru gittiğini de görüyoruz” ifadeleriyle bombayı patlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN