Altın, Euro, Dolar’ı unutun! Ünlü milyarderin boşuna trilyonluk olmamış! O isim bakın yatırımı neye yapıyor…

Altın, Euro, Dolar’ı unutun! Ünlü milyarderin boşuna trilyonluk olmamış! O isim bakın yatırımı neye yapıyor…

Dünyada en çok tercih edilen yatırım aracı altın, euro ve dolar olurken dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, ne altın ne dolar dedi. Kiyosaki, yatırım tavsiyesinde bulunurken yatırım yapacaklara o aracı işaret etti. İşte ünlü milyarderin yatırım tercihi…

Parasını değerlendirmek isteyen milyonlarca vatandaş farklı araçlara yöneliyor. Birçok kişi altın, euro ve dolar gibi yatırım araçlarına yönelirken ünlü milyarder Robert Kiyosaki, herkesi şaşırtan bir yatırıma imza attı. Garantili bir kazanç arayanlar için cazip bir seçenek sunan Kiyosaki, herkesi o araca yatırım yapmaya davet etti. İşte ünlü milyarderin yatırım aracı…

“ZENGİN BABA, YOKSUL BABA”


Yatırım tavsiyeleri ile herkese yön veren dünyaca ünlü finans uzmanı ve kitap yazarı Kiyosaki, “Zengin Baba, Yoksul Baba” adlı kitabıyla herkese tavsiyelerde bulunuyor.Son zamanlarda Gümüş hakkındaki düşüncelerini paylaşan uzman isim, yatırım aracı olarak gümüşü işaret etti. Gümüşün sağlam bir yatırım aracı olduğunu savunan Kiyosaki, “Petrolden sonra en çok kullanılan 2. Emtia” olduğunu aktardı.

robert-kiyosaki-yatirim.jpg

HER ŞEYDEN DAHA GÜVENİLİR


Şimdiye kadar en yüksek seviyenin altında işlem gören gümüş, ünlü milyarderin parasını değerlendirmek için önemli bir yatırım aracı haline dönüştü. İyi bir iletken özelliğe sahip olan gümüş, elektrikli araçlar ve güneş panellerinde oldukça etkin bir rol üstlenmektedir. Elektrikli araç üreticileri için önemli bir yere sahip olan gümüş, otomatik frenleme, hidrolik direksiyon ve navigasyon sistemlerinde kullanılıyor. Kinesis Money Bloğunda yer alan açıklamalar doğrultusunda bu durumun 5 yıl boyunca arz açıklığına neden olduğu belirtildi. Yaşanan durum ise gelecekte gümüş fiyatlarının artmasına neden olacağının bir işaretidir.

gumus.jpg

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ PARLAK MI?

Sürdürülebilirlik ve büyüyen endüstri alanında önemli bir metal olarak karşımıza çıkan gümüş, emtia değerlerini enflasyona karşı koruma olanağı sağlıyor. Fiyatının altında daha fazla dalgalanma eğiliminde olan bu yatırım aracı artan faiz oranları gibi faktörler nedeniyle de ons başına 30 doları geçememesi gibi birçok problemle karşı karşıya kalmaktadır.
gümüşün sürdürülebilir teknolojilerde kullanımı ise gelecekte talebi arttırması durumunu ortaya çıkarıyor. Endüstrilerde gümüş kullanımı elektronik cihazlar, güneş panelleri, tıbbi ekipmanlar ve birçok farklı alanda yaygın olarak etkisini gösteriyor. Bu durum ise gümüşün ileride parlak bir geleceğe sahip olabileceğinin göstergesidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN