Altın fiyatlarında güncel tahminler! İslam Memiş o tarihi işaret etti, dolar-euro yatırımı yapacaklar dikkat etsin!

Altın fiyatlarında güncel tahminler! İslam Memiş o tarihi işaret etti, dolar-euro yatırımı yapacaklar dikkat etsin!

Ülkemizde sık sık gündeme gelen altın fiyatlarına dair uzman isimler tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarih verdi. Yatırımcıları sevindirecek olan haberi duyuran İslam Memiş gündem olmayı başardı. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARINDA BEKLENEN RAKAMLAR!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Uzman isimler tarafından değerlendiren altın fiyatlarına dair yeni tahminler paylaşıldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmayı değerlendirdi.

Yatırımcıların dikkatini çeken açıklama ile birlikte o tarihi işaret etti. Son yaptığı açıklamada dolar, euro, gram altın ve gümüş altın fiyatlarını gündeme getirdi. Nisan ayının gelmesiyle birlikte yukarı yönlü artışlar gerçekleştiren altın fiyatları büyük dalgalanmalar yaşamaya devam ediyor.

Altın fiyatlarına dair 1.400 TL ile 1.500 TL tahmininde bulunan uzman isim tahminlerine dair tarih de paylaştı. Yatırımcılar tarafından sık sık sorulan "Altın ve gümüş fiyatları" düşer mi sorusuna da cevap verdi.

son-dakika-altin-ve-para-piyasalari-uzmani-islam-memisten-altin-alacaklara-uyari-ekranda-gordugunuze-aldanmayin-lawa.webp

EURO VE STERLİN YATIRIMI DİKKAT ÇEKİYOR!

Dolar ve euro piyasasına da değerlendirmede bulunan uzman isim İslam Memiş serbest piyasada dolar kurunun 19,52 TL ile 19,54 TL seviyelerinde olduğunu vurguladı. Yaz aylarına dair dolar kuru tahmininde bulunan uzman isim dolar kurunun seçimlerden sonraki yazda 24 TL ile 25 TL seviyelerine yükselmesine dair beklentisi olduğunu duyurdu.

Euro ve sterlin yatırımının yatırımcıları kurtaracağını sık sık vurgulayan uzman İslam Memiş bu yıl içerisinde paritesinde 1,15 seviyesine yükseliş öngörüsünde bulundu. 2023 yılı ile birlikte yatırım yapmak isteyen vatandaşların euro ve sterline yönelmesi gerektiğini duyurdu.

51220221245187531374.jpg

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN TAHMİNİ!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın değerlendirmelerini güncelledi. Uzman tarafından ekranlarda yer alan altın fiyatlarının gerçek piyasada karşılığının bulunmadığını duyurdu.

Kapalıçarşı'daki gram altın fiyatının 1.242 TL ile 1.245 TL seviyelerinde olduğunu belirtti. Ayriyeten altın yatırımcılarına her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu açıkladı. Gram altın için tahmini ise 1400 TL ile 1500 TL olduğunun altını çizdi. Altın fiyatlarının seçim sonrasında haziran ile temmuz ayı ile birlikte belirtilen seviyelere gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN