Altın fiyatlarında son çırpınışlar! Yatırımcıların eli kolu titreyecek... Bir hafta sonra hazır olun

Altın fiyatlarında son çırpınışlar! Yatırımcıların eli kolu titreyecek... Bir hafta sonra hazır olun

Altın fiyatlarındaki düşüş alım için yeni bir fırsat yaratırken, uzman isim bu düşüşün ne kadar süreceğini açıkladı. 1 hafta sonrasına dikkat çekilen o değerlendirmenin detayları haberimizde…

Altın, son aylardaki yükseliş trendini Pazartesi günü de sürdürerek tarihi bir yükselişle haftayı açtı. Ons altının 2450 dolar seviyesine çıkmasıyla beraber heyecanlanan yatırımcılar, son 2 gündeki düşüşün ardından ise resmen sarsıldı.

Ons altında 70 doları aşkın bir düşüş yatırımcıları endişelendirirken, piyasanın uzmanı İslam Memiş’ten kritik uyarı geldi. Memiş, düşüşler ile ilgili belirli tarihler vererek, yatırımcıların takip etmesi gereken seviyeleri açıkladı.

yeni-proje-1.jpg

Altın fiyatlarındaki ani düşüş ve yükselişlerin dikkat çekici olduğunu belirten Memiş, şuan ons altının 2378 dolar seviyesinde olduğunu aktardı. Önceki uyarılarında altının 2380 dolar seviyesine kadar gerile göstereceğini ve devamında 2420 dolara kadar çıkacağını, peşinden ise 2380 doların altına inebileceğini paylaştı.

İLK TAHMİNİ GERÇEKLEŞTİ

İlk tahmininin gerçek olduğunu, altın fiyatlarının iki günde 70 dolardan fazla düştüğünü ve büyük bir geri çekilme yaşandığını söyledi. Ayrıca Memiş, altında küresel bir manipülasyon piyasası oluşturulduğunu ve artık ani yükselişler veya düşüşler için tahmin yapmanın zor olduğunu da aktardı.

aldim.jpg

BİR HAFTA SONRA YENİDEN…

Altınla ilgili bir haftalık değerlendirmesini de yapan Memiş şunları söyledi:

“Altın fiyatları şu an belirlediğimiz dip noktaya ulaştı ve burada yaklaşık bir hafta boyunca 2380-2420 dolar arasında gidip gelmeler yaşanacak. Sonrasında ise kısa vadeli olarak aşağı yönlü düşüşlere devam edecektir. Bu sebeple, bu hafta içinde daha dar bir bant aralığında hareketlerin yaşanmasını bekliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN