Altın ve doları olanlar dikkat! Altın fiyatları için flaş tahmin: Çağrı yapıldı

Altın ve doları olanlar dikkat! Altın fiyatları için flaş tahmin: Çağrı yapıldı

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Mehmet Şimşek'in Ekonomi ve Maliye Bakanlığı'nın başına getirilmesinin ardından gözler dolar ve altın fiyatlarına çevrilmiş durumda. Dolar ve altın fiyatlarında rekor seviyeler görülmeye devam ederken uzman isimlerden peş peşe uyarılar geldi. 'Acil Kodu' ile uyarıp çağrıda bulundular. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi uzmanlardan flaş tahmin! Elinde altın ve doları olanlar dikkat. Tepe taklak olacak. Hemen hazırlıklara başlayın. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı 22 Haziran'da açıklanacak. Kritik karar öncesi altın ve dolarda hareketlilik başladı. Gram altın 1.486 TL seviyelerinde hareket ederken çeyrek altın fiyatı ise 2.445 TL bandında hareket ediyor. Yatırımcılar ise 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Dolar mı yoksa altın almak mı mantıklı? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırıyor. Beklenen açıklama geldi. Altın ve doları olanlar dikkat! Uzmanlardan altın fiyatları için flaş tahmin. 'Acil Kodlu' çağrıda bulundular. Köprüden önce son çıkış!

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatı alış: 1.494,58 satış: 1.495,88

ÇEYEK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatı alış: 2.409,00 satış: 2.448,00

CUMHURUİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altın fiyatı alış: 9.878,00 satış: 10.028,00

hjhjjh-38.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatı alış: 4.817,00 satış: 4.896,00

ALTIN FİYATLARI İLE İLGİLİ FLAŞ TAHMİN!

TD Securities emtia stratejisi başkanı Bart Melek FED faiz kararı sonrası ons altın ve dövizde yaşanan hareketlilikleri değerlendirdi. Altında düşüş beklediğini ifade eden Melek, "Veriler ABD ekonomisinin önemli ölçüde zayıfladığını gösterene kadar, makro koşulların ne zaman çökeceğini kimse bilmediğinden, piyasa muhtemelen ABD merkez bankasını göründüğü gibi kabul edecek. Fed'in faiz oranı tahminini destekleyecek kadar güçlü kalırlarsa ve teknik destekler ihlal edilirse, uluslararası altın fiyatları çok da uzak olmayan bir gelecekte 1.900 doların altına düşebileceğinden, bu durum altın için kötü olabilir." dedi.

hjhjhj-2023-06-17t095210-743.jpg

UZMAN İSİMDEN FLAŞ UYARI: ACİL KODUYLA ÇAĞRIDA BULUNDU

Altın fiyatlarının 2024 yılında sert kayıplara uğrayacağını ifade eden Melek, "Altın, enflasyon baskılarının hafiflediğini ve ekonominin vites değiştirdiğini gösteren herhangi bir veri üzerine pekala yükselebilir. Fed'in bundan sonra agresif bir şekilde oranları düşüreceğinden şüphelendiğimiz için, yılın son üç ayında altının ortalama 2.100 dolar/ons olduğunu görüyoruz." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN