Altın ve gümüşte agresif yükseliş! İslam Memiş tarih vererek uyardı

Altın ve gümüşte agresif yükseliş! İslam Memiş tarih vererek uyardı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Çin'den gelen haberlerin finans piyasalarında büyük dalgalanmalara neden olacağını ifade etti. Memiş, altın ve gümüş fiyatlarının önümüzdeki dönemde "oldukça yüksek bir artış" göstereceğini belirtiyor ve hatta bu artışların "agresif" bir şekilde gerçekleşeceğine dikkat çekti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya platformunda yatırımcıları yakından ilgilendiren kritik açıklamalarda bulundu.

Küresel ekonomik dengelerin en büyük tehdidinin mali çöküntüler ve istihdam kayıpları olduğunu vurgulayan Memiş, gelecekte Çin'den gelebilecek haberlerin büyük bir öneme sahip olacağını ifade etti.

Ayrıca Memiş, gram altın konusunda da dikkat çekici bir uyarıda bulundu.

EKİM AYINA DİKKAT!

wer.jpg

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan İslam Memiş, yazısında şunları ifade etti:

Altın ve gümüş ons tarafında destek seviyelerini son kez test ediyor.

1.890-22,05 $ destekler Elinde $ olan parite üzerinden fırsat olarak görebilir.

Parite üzerinden USD/ALTIN 62.890 $ USD/GÜMÜŞ 742 $ Pariteler üzerinden düşmüyor, düşmez de.

Ekranda 1.655 görülen gram altın serbest piyasalarda 1.712 lira. Bankada 1.632-1.683 lira. Bu farklılığı göz önünde bulundurmak gerek.

Küresel piyasaların en büyük riski, iflaslar ve işsizlik.

Özellikle Çin’den gelen haber akışları önemli olacak.

Ekim itibariyle altın ve gümüş fiyatlarında agresif yükselişler ile gerçek değerlerini bekliyorum. Altın ons da ilk hedef 2.150 $ Gümüş ons da ilk hedef 26 $ olacak şekilde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN