Altına değil ona yatırım yapın! Kilosu 3 bin tanesi 53 TL: Fiyatlar çeyrek altınla yarışıyor

Altına değil ona yatırım yapın! Kilosu 3 bin tanesi 53 TL: Fiyatlar çeyrek altınla yarışıyor

Kayseri’de hamile kadınlar aşerdiği için yurtdışından yaz meyveleri getiren manavda fiyatlar cep yakıyor. Eriğin kilosu 3.200 TL’den satılırken, kirazın kilosu ise 3.000 TL’den tezgaha yerleşiyor…

NTV’nin aktardığı habere göre; geceleri sıcaklıkların -10 dereceye indiği Kayseri’de yazın sevilen meyvelerinden erik ve kiraz yoğun talep görüyor. Yurtdışında seralarda yetiştirilen erik, kiraz, kayısı, karpuz ve şeftali gibi yaz meyveleri, genelde hamile kadınlar aşerdikleri için tercih ediliyor.

FİYATLAR ÇEYREK ALTINLA YARIŞIYOR

Manavlarda erik kilosu 3.200 TL’den tanesi ise 53 TL’den satılıyor. Kirazın kilosu da 3.000 TL olurken, yaklaşık 200 TL ödeyen bir müşteri sadece 6 adet kiraz alabiliyor.

erik-kilosu-3.jpg

5 yıldır manav işletmeciliği yapan Ekrem Kanarya, aşeren kadınlar için meyve getirdiklerini, kışın bulunamayan meyvelerin satıldığını söyleyerek, , "İşletmemiz kapalı olsa dahi kadınlar aşerdiği için akşam işletmemizi açıp, ürünlerin teminini sağlıyoruz." dedi.

erik-kilosu-2.jpg

“ERİĞE YAPILAN YATIRIM EN MANTIKLI YATIRIM”

Fiyatların yüksek olduğuna dikkat çeken bir müşteri ise "Allah eşi aşerenlere yardım etsin. Şu an sanırım eriğe yapılan yatırım, en mantıklı yatırım olur. Fiyatı altın ile yarışıyor." Şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN