Altında dananın kuyruğu cuma günü kopuyor! Gram altın, çeyrek altın satış fiyatları 6 Aralık 2023 ne kadar?

Altında dananın kuyruğu cuma günü kopuyor! Gram altın, çeyrek altın satış fiyatları 6 Aralık 2023 ne kadar?

Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından cuma günü işaret edildi! Jeopolitik risklerin ardından fırlayan altın fiyatları tarihin en yüksek seviyesine kadar ilerledi! Günümüzde 1900 TL'nin altına düşen altın fiyatları merak konusu oldu! Peki, 6 Aralık 2023 güncel altın fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları yatırımcıların gündeminde yer almaya devam ediyor. Ons altın ve dolar kurundan destek alan gram altın fiyatları geçtiğimiz günlerde 1930 TL seviyelerini görerek tarihi zirve ulaştı. Cuma günü açıklanacak verilerle beraber altında dananın kuyruğu kopacak.

CUMA GÜNÜNE DİKKAT

Ons altın ve dolar kurundan destek alan gram altın fiyatları rekora koşuyor. Geçtiğimiz günlerde zirveden işlem gören gram altın 1930 TL seviyelerine kadar ilerledi. Dolar kurundaki hafif gerilemenin ardından yeniden 1900 TL seviyelerinin altına düştü. Altın yatırımcılarının gözü cuma günü ABD tarafından gelecek tarım dışı istihdam verilerine çevrildi.

Yatırımcıya sürpriz bir veri açıklamasının ardından piyasada hareketlilik bekleniyor. Ons altın fiyatları bugün sabah saatlerinde 2025 dolar seviyelerinden işlem gördü. ABD Merkez Bankası (FED) parasal sıkılaşmanın sonuna gelindiğinden dair tahminlerin güçlenmesiyle fiyatlar yükseldi.

altin-xuw1-cover.jpg

6 ARALIK 2023 ALTIN FİYATLARI

Ons altın ve dolar kuruyla doğru paralel bir şekilde ilerleyen ülkemizde altın fiyatları merak konusu oldu. Gram altın 1870 TL ile 1884 TL seviyelerinden işlem görüyor. Bugün yüzde 0,43 oranında artarak 1881 TL'den müşteriye satılıyor. Çeyrek altın ise güne 3089 TL seviyelerinden işlem görerek başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN