Altını olan kemerini taksın! Bir çeyrek altın 4 bin TL olacak: Kuyumcular tarih verip duyurdu...

Altını olan kemerini taksın! Bir çeyrek altın 4 bin TL olacak: Kuyumcular tarih verip duyurdu...

Altın yatırımcıları duyduklarına çok sevinecek. Altın fiyatlarının bir anda yükseleceği o tarih belli oldu. Son zamanlarda inişli çıkışlı seyreden altın fiyatları bir anda artacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Altın fiyatları son günlerde bir yükselip bir düşüş yaşarken yatırımcı bu tablodan pek memnun değildi. Özellikle de düşüş yaşanan ilk günler birçok kişi endişe kapılırken bugün itibari ile altın yükselişe geçti. Öte yandan yatırımcılar ünlü ekonomistlerin tavsiyelerini de takip ederek adımlar atarken Funda Atay, yazdığı bir makalede altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkacağını duyurdu.

altin-001.jpg

KUYUMCULAR ALTININ FIRLAYACAĞINI SÖYLÜYOR

Menemen Haber’de yer alan habere göre, kuyumcular altın fiyatlarının 2024 senesinde de yükseliş yaşayacağını söylüyor. Öte yandan çeyrek altın fiyatlarının yıl sonunda 4 bin liraya ulaşabileceğini tahmin eden kuyumcular, bir anda artışların olabileceğini söylüyor.

altin2-001.jpg

Yıllardır kuyumculuk yapan Bayram Erdoğan, altın fiyatlarının 2023 yılındaki yükselişinin beklentilerin üzerinde olduğunu belirtti. Yeni yıldaki artışların ise yüzde 89-90’lara ulaştığını ifade etti.

Erdoğan, dolardaki artışın yüzde 50-55, eurodaki artışın ise yüzde 50-55 civarında olduğunu söyleyerek, altının dolar karşısındaki değerinin ortalama yüzde 15’in üzerine çıktığını açıkladı. Altına yatırım yapanların söz konusu bu durumdan olumlu etkileneceğini belirten kuyumcu Erdoğan, çeyrek altın fiyatlarının 2024 sonunda 4000 ila 4100 lira arasında olabileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN