Ankara'da simit tarifesi yine değişti! Başkan Delibaş 'Gücümüz yettiği yere kadar' diyerek duyurdu: O zam iptal edildi

Ankara'da simit tarifesi yine değişti! Başkan Delibaş 'Gücümüz yettiği yere kadar' diyerek duyurdu: O zam iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da simit fiyatlarına zam gelmiş ve simitin tanesi 15 TL'ye çıkmıştı. Yapılan zamlara peş peşe tepki gelirken bugün Ankara'da simit tarifesi yine değişti. İşte Ankara'daki güncel simit fiyatları...

Ankara'da simit fiyatlarıyla ilgili yapılan açıklamalar kafaları karıştırırken son noktayı Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş koydu. İşte Ankara'daki son fiyat tarifesi...

yeni-proje-38.jpg

"GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Delibaş konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada "Cuma günü Ankara simidinin satış fiyatının 10 liradan 15 liraya çıkmasına karar vermiştik. Daha sonra bir değerlendirme yaptık ve 15 liralık fiyatın yüksek olduğuna karar verdik. Bugün itibarıyla da zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek. Gücümüz yettiğince de 10 liradan satmaya devam edeceğiz." dedi.

Bu açıklama sonrasında Ankara'da simide yapılan zammın iptal edildiği ve eski fiyat tarifesinin geçerli olacağı netleşmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN