Ankara’da sudan ucuz arsa satışı! Cebinde 20 bin TL’si olan tapuyu alacak: Milli Emlak ihale tarihini duyurdu

Ankara’da sudan ucuz arsa satışı! Cebinde 20 bin TL’si olan tapuyu alacak: Milli Emlak ihale tarihini duyurdu

Enflasyondaki artışa bağlı olarak daire fiyatları da fırlayınca, vatandaş yatırımda yönünü arsaya çevirdi. Bu kapsamda Ankara’da da sudan ucuz arsa satışı başladı. Milli Emlak tarafından yapılacak arsa satışının detayları da belli oldu…

Birçok bölgede artan ev fiyatları vatandaşın yatırım için arsaya yönelmesine neden oldu. Uygun fiyatlı arsa satışlarıyla dikkat çeken Milli Emlak ise şimdi de Ankara’daki arsa satışını duyurdu.

Piyasa koşullarının altında fiyatlarla arsa satışı yapan Milli Emlak’ın yeni ilanı Ankara’nın Polatlı ilçesinden geldi. Milli Emlak, arsanın ihale bedelini 20.000 TL olarak belirledi.

MİLLİ EMLAK ANKARA ARSA SATIŞI

Milli Emlak’ın Ankara Polatlı’da satışa sunduğu arsanın ihalesi 4 Ocak günü saat 10.20’de Ankara’da yapılacak. İhale yoluyla yapılacak satışta açık artırmada en yüksek fiyatı veren kişi arsanın sahibi olacak.

milli-emlak-ankara-arsa-satisi-1.jpg

Milli Emlak’tan alınan arsalar 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV’den muaf tutulmasıyla da dikkat çekiyor. Milli Emlak’ın Ankara ve diğer illerdeki arsa satışlarıyla ilgili detaylara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü internet sitesi ya da milliemlak.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN