Arabasına yakıt almaya gidenler şaştı kaldı! 2 TL'lik dev zam geldi: İl il benzin, motorin, LPG fiyatları değişti!

Arabasına yakıt almaya gidenler şaştı kaldı! 2 TL'lik dev zam geldi: İl il benzin, motorin, LPG fiyatları değişti!

Son dönemlerde yaşanan akaryakıt hareketliliği vatandaşın cebini zorlamaya devam ederken yeni bir zam haberi daha geldi. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler olsa da yapılan büyük zamlar insanları mağdur etmeye devam ediyor. Benzine yeni bir zam daha yapılıyor! Peki akaryakıt fiyatları nasıl? Benzine ne kadar zam geldi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Petrol ihracı olan ülkelerde petrol fiyatlarının düşüşünün durması için Mayıs ayı itibariyle günlük petrol üretiminin 1.66 milyon varil azaltılmasına karar verilmesi fiyatlara anında yansıdı. Aynı zamanda bankacılık krizlerinin de yavaşlayacağı düşüncesiyle OPEC+ kesintileri 74 dolarken sonrasında 81 dolar oldu ve Brent petrol 86 dolara yükseldi. Hem dolar fiyatlarının hem de tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizin etkileri sebebiyle benzin fiyatı artmaya devam ediyor. Dolar 19 TL seviyelerindeyken 19.20 TL seviyesinden işlem görmeye başladı. Güncel olarak benzine 1.12 TL zam yapıldı. İstanbul'da 21.32 TL'ye satılan benzin fiyatları 22.44 TL oldu. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yapılmadı. Güncel olarak akaryakıt fiyatları illere göre şu şekilde;

Güncel Akaryakıt Fiyatları

-İstanbul 1 litre benzin 22.44 TL, 1 litre motorin 20.43 TL, 1 litre LPG 10.30 TL

-Ankara 1 litre benzin 22.83 TL, 1 litre motorin 20.77 TL, 1 litre LPG 10.31 TL

-İzmir 1 litre benzin 22.81 TL, 1 litre motorin 20.85 TL, 1 litre LPG 10.09 TL olarak satılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN