Araç almayı düşünenlere ING'den fırsat kampanyası... ING Bank faizleri geri çekti! İşte ING Bank taşıt kredisi faiz oranı ve şartları

Araç almayı düşünenlere ING'den fırsat kampanyası... ING Bank faizleri geri çekti! İşte ING Bank taşıt kredisi faiz oranı ve şartları

ÖTV matrah indirimiyle düşen araç fiyatları sonrasında araç almak isteyenlere ING'den destek kampanyası geldi. Taşıt kredisi için düğmeye basan banka yeni kredisinin detaylarını açıkladı. İşte, ING'den çok konuşulacak taşıt kredisi...

2021 yılı sonlarında döviz kurları ile altın piyasasından etkilenip üst seviyelere çıkan yedek parçalar 0 ve 2. el araçların fiyatlarını artırdı. Yaşanan artış araç almak isteyenlerin hayallerini yıkarken fiyatlardaki artış 2022 yılında da devam etti.

Uzun zamandır pazardaki durgunluk sektör temsilcilerini doğrudan tekilerken Kasım ayı sonlarında hükümet düğmeye basarak ÖTV matrah düzenlemesi için çalışmaları başlattı. Matrah kapsamında alınan kararların Resmi Gazete'de yayımlanması sonrasında araç fiyatlarındaki düşüş başladı.

Matrah indirimini fırsat bilerek araç almak için harekete geçenlere ING Bank'tan büyük destek geldi. Banka taşıt kredisi faizlerini indirdiğini duyurarak detayları da paylaştı.

 ıng bank taşıt kredisi

ING BANK'TAN ÇOK KONUŞULACAK TAŞIT KREDİSİ

Banka yeni kredi kampanyasıyla 0 kilometre ile 8 yaşa kadar olan 2. el araçlarda nakit desteği sağlayacağını belirtti. ING Bank araç kredisi faizleri %1,39 olarak belirlenirken vadesi de 48 ay olarak açıklandı.

ÖRNEK GERİ ÖDEME PLANI

ING Bank'ın yeni taşıt kredisinden 12 aylık vade ile %1,39 faiz oranlarında 50.000 TL kredi kullananların her ay ödeyecekleri taksit miktarı 4.652 TL olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN