Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarında dev indirim fırsatı başladı... Fiyatları gören benzin istasyonlarına akın ediyor

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarında dev indirim fırsatı başladı... Fiyatları gören benzin istasyonlarına akın ediyor

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekim ayı ile birlikte akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelirken benzin ve motorin fiyatları 40 TL'yi aşmış durumda. Sürücüler 'Benzin ve motorinde zam ya da indirim haber var mı? Benzine ne kadar indirim geldi?' sorularını araştırırken güzel haber geldi. Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatlarında dev indirim fırsatı başladı. Rakamı duyan benzin istasyonlarına akın ediyor.

Brent petroldeki dalgalanma ile birlikte değişen akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlar sonrası benzin ve motorin fiyatları 40 TL'yi aştı. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberlerini yakından takip ederken beklenen haber sonunda geldi. Sürücüler bu haberle bayram edecek. Benzin ve motorine dev indirim geldi. Fiyatları gören akaryakıt istasyonlarına akın ediyor. Peki benzin ve motorine ne kadar indirim geldi? Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? İşte 26 Ekim 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Bankkart tarafından müşterilerine özel yapılan kampanya milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. 1 Ekim ve 17 Kasım arasında geçerli olacak bu kampanya doğrultusunda indirimli akaryakıt alabileceksiniz.

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınızda 125 TL Bankkart lirası kazanabilirsiniz. Bu kazandığınız paraları diğer akaryakıt fiyatlarında kullanabilirsiniz. Kazanılan bu puanlarla benzin, LPG ve otogaz alırken 125 TL indirimden yararlanın.

hjjhjh-86.jpg

Kazanılan Bankkart Liralarını 1 Ekim ve 17 Kasım aralarında kullanabilirsiniz. Bu kampanya, Bankkart’ın müşterilerine sunduğu değeri gösteriyor. Müşteriler, akaryakıt harcamalarında tasarruf etmenin yanı sıra, aynı zamanda alışverişlerinde de ekstra değer kazanacaklar. Bu tür kampanyalar, müşteri sadakatini artırır ve marka bilinirliğini güçlendirir.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanya 1 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekmektedir. Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 125 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 125 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

26 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 35.10 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.56 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 35.15 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 39.62 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.18 TL

ghhghg-2023-10-26t091350-983.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.80 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.20 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.22 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 35.90 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 40.37 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 18.27 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN